Stranger Things'in yıldızı Finn Wolfhard: 4. sezon en karanlık sezon olacak

Genç oyuncu, "Her yıl daha karanlık ve üzücü bir hal alıyor" dedi

Stranger Things, Netflix'in en çok izlenen 5 dizisi arasında yer alıyor (Netflix)

Netflix'te yayımlanan ve platformun en çok izlenen dizileri arasında yer alan Stranger Things'in yıldızı Finn Wolfhard, dizinin merakla beklenen 4. sezonunun şu ana kadarki en "karanlık" sezon olacağını söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Cuma (12 Şubat) CBC Listen'a konuşan, Mike Wheeler karakterini canlandıran genç oyuncu, hayranların dizinin son sezonundan neler bekleyebileceğine dair ipuçları verdi. 

NME'nin haberine göre Wolfhard şu ifadeleri kullandı:

Her sezon daha karanlık hale geliyor. Üçüncü sezona dair de, 'Bu şimdiye kadarki en karanlık sezon' diye düşünmüştüm, patlayan fareler ve her şey… . Fakat 4. sezon gerçekten de şu ana kadar yapılmış en karanlık sezon.

Oyuncu ayrıca şu ifadeleri ekledi:

Her yıl güçleniyor, her yıl daha komik, karanlık ve üzücü bir hal alıyor. Bu yüzden insanların bunu görecek olması beni gerçekten heyecanlandırıyor.

Wolfhard üretim sürecine dair de, "Çekimlere hâlâ devam ediyoruz. Kovid yüzünden beklemeye almak zorundaydık fakat artık çekimlere geri döndük" diye belirtti. Birkaç hafta içinde sete döneceğini söyleyen oyuncu yeni sezonda "harika yeni karakterlerin" diziye dahil olacağını ekledi. 

 

Independent Türkçe, NME

DAHA FAZLA HABER OKU