Keira Knightley'den kendisini öpmekten rahatsız olduğunu söyleyen Johnny Depp'e yanıt

Karayip Korsanları ilk vizyona girdiğinde büyük bir başarı elde etmişti ancak görünüşe göre filmin yıldızlarından biri böyle büyük bir yapımda yer almayı hiç istememiş

Knightley, erkeklerin yönettiği seks sahnelerinde oynamama kararı aldığını açıklamıştı (Walt Disney)

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti (Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl) 2003'te vizyona girdiğinde büyük bir fırtına koparmış ve filmin yıldızları Johnny Depp, Keira Knightley, Orlando Bloom filmi seyredenlerin gözdesi haline gelmişti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ancak filmin başarısına ve oyuncuların elde ettiği şöhrete rağmen seride Elizabeth Swann karakterini canlandıran Keira Knightley kısa süre önce verdiği röportajda aslında bu kadar büyük yapımlarda yer almayı hiç istemediğini belirtti ve canlandırdığı karaktere ve rol arkadaşlarına dair açıklamalarda bulundu. 

"Mesleğimden istediğim bu değildi"

Chanel Connects isimli podcast programına katılan 35 yaşındaki oyuncu, serideki rolüne dair fikirlerini paylaştı. 

Express'in haberine göre Knightley şu ifadeleri kullandı:

İnanılmaz derecede şanslıyım. Bilirsiniz şu an çocukken hayalini kurduğum rolleri canlandırıyorum. Ve aslında bana gönderilen senaryoların çoğu son derece çekici, gerçekten ilginç ve çok yönlü kadın karakterler. Sanırım bu kısmen yaşımla ilgili. Otuzlu yaşlarımın ortasındayım.

Ünlü oyuncu ayrıca şu ifadeleri ekledi:

Hâlâ bu büyük gişe rekorları kıran filmlerde yer alabilecek konumda olduğum için ne kadar şanslı olduğumu bildiğimi söylüyorum. Ama mesleğimden istediğim hiçbir zaman bu değildi.

Knightley öpüşme sahnesinden memnun kalmış

Bununla birlikte seride Kaptan Jack Sparrow karakterini canlandıran Johnny Depp daha önce Knightley'i öptüğü sahnede epey rahatsız olduğunu açıklamıştı ancak Knightley, TMZ'ye verdiği ayrı bir röportajda "Aslında Johnny Depp'le daha iyi bir öpüşme sahnesi isteyemezdim" diye belirtti. Knightley'nin Depp'e nazaran sahneden daha memnun olduğu anlaşılıyor. Depp açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:

Romantik olarak çıkmadığınız birini öpmek tuhaf. Genel olarak öpücükler her zaman tuhaftır özellikle de Keira ve ben böyle bir durumda hiç birlikte olmadığımız için. Birnirimizi birkaç yıldır tanıyorduk ve aniden 'Buna hazır mısın?' demek zorunda kaldık.

 

Independent Türkçe, Express

DAHA FAZLA HABER OKU