Janet Jackson, Justin Timberlake'in "frikik" özrünün ardından sessizliğini bozdu

Timberlake'in gecikmiş özründe eski sevgilisi Britney Spears'ı ve Jackson'ı 'hayal kırıklığına uğrattığını' kabul ettiği görüldü

Jackson'ın 1986'da piyasaya sürdüğü Control albümü şubatta yeniden en çok dinlenen albümler arasında yer almayı başarmıştı (AP)

Janet Jackson, Justin Timberlake'in 2004 Super Bowl'undaki kötü şöhretli performansından ötürü kendisinden özür dilemesinin ardından sessizliğini bozdu.

Cuma (12 Şubat) yayımladığı açıklamada Timberlake, hem Jackson'ı hem de eski kız arkadaşı Britney Spears'ı "hayal kırıklığına uğrattığını" söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Timberlake, Super Bowl'daki planlanmış gösteride Jackson'ın kıyafetinin bir parçasını yırtmış ve o sırada zar zor gizlenmiş göğsünü ortaya çıkarmış ancak ardından devam eden tartışmalarda büyük ölçüde eleştiriden kurtulmuştu.

Bu arada, olayı "kıyafetin azizliğine uğramak" diye niteleyen Jackson'ın şarkıları radyolardan men edilmiş ve bu olay, kariyerini kalıcı olarak yaralamıştı.

Geçen hafta ABD'de yayımlanan Spears'la ilgili belgesel, Timberlake'in ayrılmalarının ardından pop yıldızına yaptığı muameleden ötürü özür dilemesi çağrılarını da teşvik etti.

Jackson, cumartesi (13 Şubat) sosyal medya hesabında yayımladığı video mesajda Timberlake'in özrüne değinmezken hayranlarına minnettarlığını dile getirdi.

Yüz maskesiyle konuşan Jackson, "Geçen gün evde yalnızdım ve ağlamaya başladım" diye açıkladı.

Ağlıyordum çünkü Tanrı'nın beni kutsadığı her şeye, bana verdiği her şeye minnettardım ve hayatımda olduğu için ona çok minnettarım ve hepinize hayatımda olduğunuz için minnettarım.

Jackson, şu anda Apple Top 40 ABD Pop Albüm Listesi'nde bir numarada yer alan 1986 tarihli mihenk taşı albümü Control'ün yenilenen başarısını da onayladı.

 

 

Şarkıcı, "Bunun olacağını asla ama asla bir milyon yıl geçse de, asla düşünmezdim" diye devam etti.

Size gerçekten müteşekkirim ve sizi çok ama çok seviyorum. Teşekkürler.

'N Sync grubunun eski üyesi Timberlake özür mesajında, "kadın düşmanı ve ırkçılığı hoş gören sistemden faydalandığını" bildiğini ve hem Jackson'ı hem de Spears'ı "hayal kırıklığına uğrattığını" söyledi.

Timberlake, "Bu kadınları önemsiyorum ve onlara saygı duyuyorum, hayal kırıklığına uğrattığımı biliyorum" diye yazdı.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU