Deadpool'un 5. yılını kutlayan Ryan Reynolds, daha önce yayımlanmamış bir mektup paylaştı

Hollywood yıldızı daha önce bir hayranının yazdığı mektuba cevaben yazdığı mektubu paylaştı

Ryan Reynolds, Deadpool 3'ün aslen Deadpool ve Wolverine'i buluşturacak şekilde tasarlandığını açıklamıştı (AFP)

Ünlü Hollywood yıldızı Ryan Reynolds, Deadpool'un 5. yıldönümünü kutlamak için daha önce yayımlanmamış bir hayran mektubunu ve ona verdiği cevabı paylaştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Screen Rant'in haberine göre oyuncunun Deadpool'un 5. yıldönümü şerefine paylaştığı mektup 2016'da kendisine gönderilmişti. Reynolds'un verdiği cevabı içeren mektupsa sevilen karakterin Marvel Sinematik Evreni'ne katılmasının ne kadar anlaşılmaz olduğuna dair bir dizi şaka içeriyor.  

Straits Times'ın haberine göre 44 yaşındaki oyuncu kendisinin yazdığı mektubu göndermediğini söyledi ve bahsi geçen yanıt mektubunu cuma Instagram hesabından paylaştı.

Reynolds şakalarla dolu mektupta eşi bir diğer Hollywood yıldızı Blake Lively'nin "ikinci (ve son) çocuklarına" hamile olduğunu söyledi. Çiftin 2019'da bir kızları daha olmuştu. 

Oyuncu ayrıca geçen hafta Galli futbol kulübü Wrexham'ı aktör Rob McElhenney'le birlikte 2 milyon sterline satın alsa da mektupta "diğer ünlüler gibi rastgele girişimlere karışmayacağını" söyledi. 

Reynolds sahte mektubunda ayrıca hayranına şöyle seslendi:

Sizinle bir bira içmek için bir araya gelmeyi çok isterim. Bira benim favorim.

Oyuncu son şaka olarak Deadpool 3'ten bahsetti. Disney ocakta onayladığı Deadpool 3'ün gelecek yıla kadar çekimlerine başlanmayacağını söylemişti. 

Deadpool 3, 2020'de vizyona girdiğinde hayranlarla yakın ve kişisel olarak biraz zaman geçirebilmeliyim. El sıkışma ve sarılmalar her zaman mektuplardan ve hatta dokunmadan daha iyidir.

 

 

2016'dan bu yana yaptığı her şeyin tam tersini yazan oyuncu sosyal medyada hayranlarına tebessüm ettirdi. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant, Straits Times

DAHA FAZLA HABER OKU