WandaVision'ın yıldızı hayran teorilerine dair konuştu: Marvel bu insanlara iş vermeli

Dizi pek çok farklı eleştirmenin ve Marvel hayranlarının beğenisini almayı başarmıştı

WandaVision'da kısa süre önce büyük bir spoiler veren seslendirme sanatçısının işine son verildiği medyaya yansımıştı (Marvel/Disney+)

Disney+'ta yayımlanan WandaVision dizisinin yıldızı Paul Bettany, dizi başladığından bu yana hayran teorilerini takip ettiğini söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hem eleştirmenlerin hem de izleyicilerin beğenisini toplamayı başaran dizi kısa süre içinde önemli bir izleyici kitlesine ulaştı. Bu başarıda hayli karmaşık bir anlatı yapısına sahip dizinin nasıl sonlanacağına dair merakın da payı büyük.

Marvel Sinematik Evreni'nde Vision karakterini canlandıran Bettany dizinin yükselişine tanıklık etme deneyimini anlattı. Bu yükseliş izlenme sayılarındaki artışının yanı sıra hayran teorilerini de beraberinde getiriyor ve bazıları hayli uçuk görünse de bazılarının fazlasıyla anlamlı çıkarımlarda bulunduğunu söylemek mümkün. 

Bettany bazı teorilerin fazlasıyla iyi olduğunu, zaman zaman Marvel'ın bu kişilere iş vermesi gerektiğini düşündüğünü söyledi. 

Comicbook'un haberine göre oyuncu teorilere dair şu ifadeleri kullandı:

Buna bayılıyorum. Dizinin hayranlara yayılmasına bayılıyorum. Her şeyi bir kerede görememekten duydukları hayal kırıklığına bayılıyorum. Ne olabileceğine dair teorilerini okumayı seviyorum. Ve aslında bazıları inanılmaz derecede doğru. ‘Marvel bu kişiye bir iş vermeli' diye düşünmeye devam ediyorum.

Wanda karakterini canlandıran Elizabeth Olsen'le başrolleri paylaşan Bettany, "Bunları yaşadıklarını izlemek çok eğlenceli" diye ekledi.

 

Independent Türkçe, Comicbook

DAHA FAZLA HABER OKU