Harry Potter serisinin Draco Malfoy'u dedesinin ilk filmde yer aldığı sahneyi açığa çıkardı

Tom Felton, dedesi Nigel Anstey'in ilk filmdeki Quidditch maçında profesör olarak göründüğünü açıkladı

Filmde Lee Jordan'ın yanında oturan Hogwarts profesörü olarak görünen Nigel Anstey, 50'nin üzerinde patent sahibi ünlü bir jeofizikçi (WB)

Harry Potter film serisinde Draco Malfoy karakterini canlandıran Tom Felton, dedesinin Harry Potter ve Felsefe Taşı (Harry Potter and the Sorcerer's Stone) filminde küçük bir rolde yer aldığını söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kısa süre önce Instagram hesabından yaptığı canlı yayın sırasında Felton, oturup Felsefe Taşı'nı izledi ve sahnelere dair yorumlar yaptı.

Screen Rant'in haberine göre hayranların en sevdiği bölümlerden biri olan Quidditch maçı sahnesinde Felton heyecanla, maç yorumcusu Lee Jordan'ın (Luke Youngblood) yanında oturan Hogwarts profesörünün aslında dedesi Nigel Anstey olduğunu açıkladı. 

İşte benim dedem! Sakallı olan. Beyaz sakallı! Lee Jordan'ın hemen yanındaki büyük sakal. Ve işte yine ben. Bu bir aile işi, delice! Delice!

Bahsi geçen sahne dışında Anstey başka bir sahnede Harry, Ron, Hermione ve Draco'nun Hogwarts Büyük Salonu'nu ilk kez gördükleri sahnede de yer almıştı.

 

 

Torunun oyunculuk kariyerine yaptığı katkıyla gündeme gelen Anstey başarılı bir jeofizikçi ve sismik keşifler üzerine pek çok kitabı var. Anstey'nin ismi filmin jeneriğinde yer almadığı için hangi Hogwarts profesörünü canlandırdığı bilinmiyor. 

 

 

Öte yandan Felton, Anstey'nin küçük rolde yer alma sürecinin nasıl gerçekleştiğine dair detay vermedi. Ancak Harry Potter serisinin dizisinin çekileceğine dair çıkan haberlerin ardından filmlere ve hikayelere olan ilginin artacağı aşikar görünüyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU