Marvel yıldızı Chris Hemsworth kusursuz fiziğinin sırlarını anlattı

"Fitness ve egzersiz dünyasında bir kaşif olmalısınız ve sürekli yeni şeyler aramalısınız"

Thor: Love and Thunder'ın çekimleri devam ediyor (Instagram)

Thor: Love and Thunder filmi için şimdiye kadarki en büyük vücut dönüşümünü gerçekleştiren Marvel yıldızı Chris Hemsworth, fiziğini koruma sırlarını anlattı. Hemsworth, formda kalmak isteyen bir kişinin ilgisini çeken egzersizleri yapması ve antrenmanda yeni şeyler denemesi gerektiğini söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Movieweb'in aktardığına göre, antrenmanları ciddiye almasıyla bilinen 37 yaşındaki oyuncu şöyle konuştu:

'Of, antrenmandan nefret ediyorum' diyen pek çok insan görüyorum. 'Ne yapıyorsun' diyorum. 'Koştum ama koşmayı sevmiyorum' diyor. 'Koşma o zaman' diye yanıtlıyorum. Ben koşmuyorum. Pek çok farklı şey yapıyorum.

Fitness ve egzersiz dünyasında bir kaşif olmalısınız ve sürekli yeni şeyler aramalısınız.

Hollywood yıldızı, ilk Thor filminden bu yana egzersiz ve beslenme programına uymaya çalışsa da 2015'te Denizin Ortasında'da (In the Heart of the Sea) denizde mahsur kalan Owen Chase'i canlandırmak için 15 kilogram vermişti.

 

 

Pek çok kişi, bu kilo kaybından sonra kaslarını tekrar güçlendirme konusunda zorlanabilir. Ancak bu durum Hemsworth için geçerli değil. Zira ünlü oyuncu egzersizin kendisi için işten ziyade yaşam biçimi olduğunu söyledi.

Hemsworth egzersiz yapmadığı ilk birkaç günün hoşuna gittiğini, ancak daha sonra canının yandığını ve vücudunda iltihaplanma meydana geldiğini söyledi. "Egzersiz yapmadığımda vücudum çalışmıyor. İyi hissetmiyorum" diyen ünlü oyuncu sözlerine şöyle devam etti:

Daha sağlıklı ve mutlu yaşamam için devamlı hareket etmem gerektiğini çok iyi biliyorum.

Thor için halihazırda fazlasıyla sıkı çalışan Hemsworth'ün önünde daha zorlu bir yol var. Çünkü Hemsworth, WWE yıldızı Hulk Hogan'ın hayatını konu alacak filmde eski Amerikan güreşçisini canlandıracak. Hollywood yıldızı, Hogan gibi gözükebilmek için her zamankinden daha çok çalıştığını da doğruladı.

 

Independent Türkçe, Movieweb

DAHA FAZLA HABER OKU