Erzurumspor’dan şaibe açıklaması: Ackah süresiz kadro dışı bırakıldı, sözleşmesi feshedilecek

Kayserispor’dan transfer edilen Ackah, Kayserispor – Erzurumspor karşılaşmasında kırmızı kart gördü. Takımdan şaibe açıklaması geldi

Fotoğraf: AA

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Hes Kablo Kayserispor maçında kırmızı kart gören Ackah’ın süresiz kadro dışı bırakıldığını ve sözleşmesinin feshedileceğini duyurdu.

Kayserispor’dan ara transfer döneminde kiralanan oyuncuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, “Türk futbolunda hala bu tür futbol dışı, her türlü şüpheyi içerisinde barındıracak gelişmelerin olması futbolumuzun bu halde olmasının en büyük sebebidir” denildi.

“Gerek Türkiye Futbol Federasyonu Etik Kurulu gerekse yüce Türk mahkamelerine bugünkü maçta milyonlarca sporseverin gözü önünde yaşanan şaibe (!) sebebiyle suç duyurusunda bulunacağız” açıklaması yapan Erzurumspor, olayın takipçisi olacaklarını ifade etti.

İki takım arasındaki karşılaşmanın ardından Ackah'ın kırmızı kart görmesinin sorumsuz bir davranış olduğunu ifade eden Erzurumspor'un teknik direktörü Mesut Bakkal, "Futbolcularım hiç taviz ve gol pozisyonu vermeden maçı bitirdiler. Maçtan önce Ackah'ı uyarmıştım. Böyle bir olay yaşandı ve bu tabii ki en büyük cezayı alacak çünkü bu camia kişisel hatalar yüzünden çıkışı yakalamışken böyle bir takım 10 kişi bırakılmaz" diye konuşmuştu.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU