Cindy Crawford hangi fotoğraf çekiminden pişmanlık duyduğunu açıkladı

Süper model belli başlı bazı çekimler sırasında "baskı altında" hissettiğini hatırlıyor

Süper yıldızın kızı Kaia Gerber, annesiyle aynı mesleği yapıyor (AP Arşiv)

Modelliğinin ilk günleri hakkında açıklama yapan Cindy Crawford, diyet konusunda eskiden takındığı katı tutum hakkında açık konuştu.

54 yaşındaki isim, ne yediğine dikkat etmesi gerektiğini hissettiği için eskiden "Kate Moss hamburger ve patates kızartması yerken sinir olduğunu" söyledi.

Red dergisine konuşan Crawford şunları söyledi:

'Diyet' kelimesini sevmiyorum ama yine de sağlıklı beslenmeyi tercih ediyorum.
Asla istediğini yiyebilen insanlardan olmadım, hatta Kate Moss hamburger ve patates kızartması yiyip sigara içerken sinir olurdum!

Süper model New York'a taşındığında yediği şeyleri değiştirmesi gerektiğini hissettiğini yoksa modellik yaptığı kıyafetlere sığamayacağını düşündüğünü söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yıldız, artık "acı veren" egzersizleri tercih etmediğini de sözlerine ekledi.

Crawford şöyle dedi:

20'li yaşlarımda sert egzersiz yapıp kanepeye çöküverirdim.
Sonra küçük çocuklarım oldu ve yaptığım egzersizlerin beni artık yoramayacağını, aksine bana enerji vermeleri gerektiğini hissettim.

Crawford ayrıca o döneme dair pişmanlıklarından bahsetti, bunların arasında kendini rahatsız eden çekimler de var.

Pişmanlık duyduğu çekimlerin "baskı altında" hissettikleri olduğunu söyledi:

Çok fazla çıplak çekim ve mayo çekimleri yaptım ama pişmanlık duyduklarınız, o anda baskı altında hissettiğiniz zamanlar oluyor.
Herb Ritts'le Playboy'u yaptığımda kendimi tamamen rahat hissetmiştim. İsteseydim çekimin tamamını öldürebilirdim ve bu da çekimi güvende hissettiğim bir şekilde yapmama olanak tanıdı.
Ama söz hakkımın olduğunu hissetmediğim zamanlar da oldu. Kariyerimin başlarında Sports Illustrated mayo sayısı için çekim yapmıştım ve o çekimi yöneten kadın çok kontrolcüydü.

Çekim sırasında türban takmasının istendiğini hatırlayan Crawford, derginin okuyucularının bunu "çok seksi" bulmayacağını düşündüğünü o dönemde söylemiş.

Fakat derginin basılı halinde kendisine sadece "küçük bir fotoğrafta" yer verilince açık konuştuğu için "kınandığını" hissettiğini belirtti.

Süper model, hala modellik çekimleri yapmaya devam ettiği için kendisini eleştiren yaş ayrımcısı trollere daha önce cevap vermişti.


WWD'nin ev sahipliği yaptığı bir panelde, kendi yaşlanma karşıtı cilt bakım serisi Meaningful Beauty hakkında konuşan Crawford, şunları anımsamıştı:

Instagram'da rahatsız edici birinin, ki böylelerinden çok var gibi görünüyor, 'Of, bu yaşında neden hala bunları yapıyorsun?' gibi bir şey paylaştığını hatırlıyorum.
Ve ben 'Çıplak olmanın güzel olmadığı bir yaş var mı?' diye düşünüyordum. O da farklı bir güzellik biçimi sadece.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU