Avengers ve WandaVision'ı hazırladığı videoyla bir araya getiren Marvel hayranı, aradaki kilit bağlantıyı kurdu

Olaylar arası mukayese ürpertici

WandaVision, Avengers: Endgame'deki parmak şıklatması hakkında çok önemli bir detayı ortaya çıkarıyor (Marvel Studios) 

WandaVision ve Avengers: Engame'i bir araya getiren bir Marvel hayranı, senaryodaki ana hikayelerden birinin gerçek zamanda gerçekleştiğini gösterdi.

Disney+'ın Elizabeth Olsen ve Paul Bettany'nın rol aldığı Marvel dizisinin son bölümünde Thanos'un parmak şıklatma darbesi sonrası kaybolanların dönüşü, hayranların bugüne kadar seyrettiğinden daha kaotik bir perspektiften gösterildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Avengers: Endgame'de Hulk (Mark Ruffalo) insanlığın yarısının ortadan yok olmasından 5 yıl sonra dengeyi yeniden sağlamak için Sonsuzluk Eldiveni'ni taksa da, eyleminin etkisi bir şekilde gecikmeli gerçekleşiyordu.

Sonucunu tam olarak ancak kaybolan Avenger'lar, Thanos ve ordusunu mağlup etmek için Marvel Sinematik Evreninin en mutlu anlarından birinde Demir Adam (Robert Downey Jr.), Thor (Chris Hemsworth) ve arkadaşlarına yardım için geri döndüğünde görebilmiştik.

WandaVision'da hayranlara nihayet bunun siviller açısından nasıl gerçekleştiği gösteriliyor ve bu çılgınca.

Olayları, kanserden kurtulan annesinin taburcu olmasını beklerken boş bir hastane odasında uyanan Monica Rambeaux'un (Teyonnah Parris) gözünden seyrediyoruz.

wanda2.jpg
Monica Rambeaux (Teyonah Parris) darbeden döndüğünde kendini bir çığlık sesi duyarken buluyor (Marvel Studios)


Ancak, kaybolan herkes onunla beraber dönerken, Monica aradan 5 yıl geçtiğini ve annesinin kanserinin nüksederek vefat ettiğini yürek parçalayıcı bir şekilde öğreniyor.

Henüz değinilmeyen çok önemli bir ayrıntıda, darbenin bunu deneyimleyenler açısından tam olarak nasıl hissettirdiğini de öğreniyoruz.
 


Twitter kullanıcısı @GuggaLeunnam'ın bir araya getirdiği görüntüler bu ilintili deneyimlerdeki mukayeseyi gösteriyor ve bu durum her şeyi daha da ürpertici bir hale getiriyor.

WandaVision gelecek 5 hafta boyunca her cuma Disney+'ta yayımlanmaya devam edecek.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU