Bridgerton sahnelerine gizlice yerleştirilen arılar ne anlama geliyor?

Dizide gizli detaylar hikayeye ve karakterlere atıflar içeriyor

Meşhur dizi seks sahnelerinin porno sitelerine düşmesiyle gündeme gelmişti (Netflix)

Dijital yayın platformu Netflix'in gelmiş geçmiş en çok izlenen dizisi Bridgerton barındırdığı pek çok farklı detayla gündeme gelmişti ve sahnelerin farklı bölümlerinde gözlerden kaçabilecek şekilde yerleştirilen arılar da bunlar arasında yer alıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Peki arılar dizide ne anlama geliyor?

Refinery29'un haberine göre arılar her ne kadar ne olacağına dair ipucu vermese de Bridgerton açısından harika imgeler sunuyor. Arılar şu anki haliyle Bridgerton ailesi gibi anaerkil bir kovanı çağrıştırıyor. 

Ayrıca muhtemel biçimde Bridgerton'ın B harfiyle başlamasına da atıfta bulunuyor olabilir. Lord Edmund ve Lady Violet Bridgerton'ın 8 çocuğuna alfabetik sırayla isim verdikleri göz önünde bulundurulursa (Anthony, Benedict, Colin, Daphne, Eloise, Francesca, Gregory, Hyacinth) kelimelerin baş harflerinin hikaye açısından önem arz ettiğini düşünmek yanlış olmaz. 

Bununla birlikte Lady Whistledown'ın dizinin en önemli karakterlerinden biri olması ve "dedikodu" öğesinin hayli ön planda olması arı vızıltısının "söylentilere" bir atıf içeriyor olması muhtemel görünüyor. 

 

c.jpg
(Netflix)

 

Screen Rant'in haberine göre Julia Quinn'in yazdığı romanlardan uyarlanan dizide ayrıca Bridgertonların babası Edmund Bridgerton'ın arı sokması sonrası öldüğü detayı yer alıyor. Bu da Anthony'nin davranışlarına bir açıklık getiriyor olabilir: Korku. Sadece arılardan korku değil elbette, ölümlülükten ve babasının ölümünün ardından doğan güç boşluğunu doldurma görevinden korku. Arılar bu açıdan Anthony'nin sıkışmışlığına da bir gönderme içeriyor olabilir. 

 

d.jpg
(Netflix)

 

İlk sezonuyla büyük bir yankı uyandıran Bridgerton'ın ikinci sezonunda yaşanacaklar büyük bir merak konusu. 

 

Independent Türkçe, Refinery29, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU