Avengers: Endgame, fragmanda neden sahte Thor görüntülerini kullanmıştı?

Marvel Stüdyoları, Endgame'in fragmanlarından birinde Sonsuzluk Savaşı görüntülerine yer vermişti

Chris Hemsworth'ün ve Christian Bale'in yer alacağı yeni Thor filmini Marvel hayranları merakla bekliyor (Marvel)

Marvel Sinematik Evreni'nin 2019'a damgasını vuran filmi Avengers: Endgame'in fragmanında Avengers: Sonsuzluk Savaşı'ndan görüntüler kullanılmıştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Marvel, muhtemel spoiler'ları hayranlarından gizli tutmasıyla biliniyor ve anlatının ayrıntılarını istemeden de olsa açığa çıkarmamak için böyle bir yol tercih edilmişti. Bu göz önünde tutulduğunda özellikle Endgame'in tanıtımında fazlasıyla kurnaz olmaları gerekiyordu.

Screen Rant'in haberine göre bahsi geçen iki dakika 26 saniyelik fragmanda Marvel evreninin diğer filmlerinin görüntüleriyle Endgame'in görüntüleri birbirlerine montajlanmıştı. Ancak videoda yer alan Thor görüntüsü Avengers anlatısının 4. filminden değil Sonsuzluk Savaşı'ndandı. Bu görüntünün 2018'de kullanılmadığını belirtmekte fayda var. Dolayısıyla gözden kaçmış olması pek de şaşırtıcı değil.

Sonsuzluk Savaşı'ndan sonra yaşananları konu alan Endgame'deki 5 yıllık zamansal sıçrama karakterlerin görünümünde gerçekleşen dikkat çekici değişimleri beraberinde getirmişti. Ancak en göze çarpan değişim Thor'a aitti. 

Thor, Thanos'u durdurmada yaşadığı feci başarısızlığının ardından kilo almasının yanı sıra karakterin saçları da uzamıştı. Marvel ekibi Şişman Thor'un ortaya çıkışını bozmak istemediği için daha önce kullanılmamış görüntüleri fragmana yerleştirmeyi tercih etmişti. 

Gişede hasılat ve izlenme rekorları kıran Endgame'de Şişman Thor esprisi hayranların en beğendiği kısımlardan biri olmuştu. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU