Babasının Noel hediyesi ortalığı karıştırdı: "Biyolojik babam, milyarder aile dostu çıktı"

TikTok'ta paylaşılan video, milyonlarca kişinin dikkatini çekti

Cat McDonald'a göre, ailesi de bu sonuçlara şaşırdı (TikTok/fretlessfeline - Daily Mail)

ABD'nin Tennessee eyaletindeki Nashville'de yaşayan Cat McDonald, Noel'de babası olarak bildiği kişiden sıradışı bir hediye aldı. 

Soyunu öğrenmesini sağlayan DNA testi, kadının yanlış bir kişiyi biyolojik babası sandığını ortaya koydu. 

O güne kadar soyismi ve kızıl saçları yüzünden kendini İrlandalı olarak gören McDonald, soyunun aslında Norveç, Britanya ve Almanya'ya dayandığını ve İrlanda'yla hiçbir alakası olmadığını öğrendi. 

@fretlessfeline

#stitch with @meezersqueezer This is the first time I have said this on the internet and my soul just sighed. #fyp #Ancestry #ancestrydna

original sound - Cat McDonald

@fretlessfeline kullanıcı adıyla üye olduğu TikTok'ta açıklama yapan genç kadın, biyolojik babasının "eski bir aile dostu" olduğunu ifade etti. DNA testinin sitesinde kendisiyle "muhtemel baba" olarak eşleşen bu şahsı, yıllarca babası olarak bildiği kişinin de tanıdığını vurguladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

McDonald'a göre; annesi, teyzeleri ve o güne kadar kendisine babalık yapan kişi, bu durumu inkar etti. 

Genç kadın, dolar milyarderi olduğunu öne sürdüğü biyolojik babasına ulaşıp ona mektup vermek için ülkeyi dolaştığını, ancak adamın onunla buluşmayı reddettiğini bildirdi. 

Milyonlarca kez paylaşılan bu hikayeden etkilenen TikTok kullanıcıları, hediyeyi veren kişinin ne yaptığını çok iyi bildiğini öne sürdü. 


Independent Türkçe, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU