Eva Mendes, kızının ona hesap sormasının ardından sosyal medyaya ara verdi

Oyuncu, "Kızımın bunu kişisel algıladığını söyleyebilirim" dedi

Eva Mendes ve Ryan Gosling 2011'de evlenmişti (AFP)

Eva Mendes, kızının telefonda çok fazla zaman geçirdiğini söylemesinin ardından sosyal medyadan ayağını bir adım geri çekti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Mendes, hayranlarına sosyal medyaya yaklaşımını neden değiştirdiğini anlattığı sırada neredeyse bir aydır Instagram'da paylaşım yapmamıştı.

Yıldız isim, cumartesi Instagram'da bir tweet'in ekran görüntüsünü paylaştı ve ebeveynleri, bunun "özgüvenli" bir çocuğun işareti olduğundan, çocuklarının onlardan hesap sormasına izin vermeye teşvik etti.

46 yaşındaki Mendes, tweet'in "önemli bir hatırlatma" sunduğunu ve kızlarından biri kendisine "telefonda çok zaman geçirdiğini" söylediği için bir süredir paylaşımda bulunmadığını itiraf etti.

Mendes, şu ifadeleri ekledi:

Kızımın bunu kişisel algıladığını söyleyebilirim. Ve o bir çocuk, tabii ki kişisel algılayacak. Kişisel olmadığını açıklığa kavuşturmak için zahmet harcamadığımız sürece çocuklar olan biteni kişisel algılar.

Bu yüzden güzelce konuştuk, özür diledim ve dikkat edeceğime dair ona söz verdim. Hep onlarla evde olmamın her zaman orada bulunduğum anlamına gelmediğini fark ettim.

Mendes'in 40 yaşındaki kocası Ryan Gosling'le 4 ve 6 yaşlarında iki kızı var.

2017'de Gosling'in Altın Küre ödül konuşması, kendisi Aşıklar Şehri (La La Land) için çalışırken çocuklara baktığı için eşine teşekkür etmesiyle viral olmuştu.

 

 

Gosling, eşinin daha fazla ev içi sorumluluk üstlenmesinin, kariyerinde başarılı olmasında ona daha çok özgürlük sağladığını kabul ettiği için övülmüştü.

Gosling şunları söylemişti:

Ben şarkı söylerken, dans ederken ve bir filmde yaşadığım en iyi deneyimlerden birini yaşarken, eşim kızımızı büyütüyordu, ikinci kızımıza hamileydi ve erkek kardeşinin kanserle mücadelesine yardım etmeye çalışıyordu.

Eşim bu deneyimi yaşayabilmem için bütün bunları üstlenmemiş olsaydı, kesinlikle burada benden başka biri olurdu.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU