The Walking Dead: Yapımcılar sevilen karakteri öldürmekten neden vazgeçti?

Robert Kirkman'ın yarattığı zombi evreninin çizgi romanlarında diziden farklı olarak Carol karakteri erkenden ölenler arasında yer alıyordu

Hem Daryl'ın hem de Carol'ın dizideki hikayesi orijinal çizgi romandan bütünüyle farklı olsa da ikili The Walking Dead hayranlarının en sevdiği karakterler arasında yer alıyor (AMC)

*UYARI - Spoiler içerir*

Popüler zombi dizisi The Walking Dead, serinin en rahatsız edici sahnelerinden birinde Melissa McBride'ın canlandırdığı Carol'ın intihar girişiminde bulunduğunu ancak Cassady McClincy'nin canlandırdığı Lydia tarafından kurtarıldığını göstermişti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Her ne kadar Carol'ın macerasının dizinin son sezonunda devam edeceği garantilense de dizinin yazarlarının onun sonunu planladığı bir dönem vardı. Ancak dizinin eski yapımcısı ve şu anki içerik sorumlusu Scott Gimple bu fikre güçlü biçimde karşı çıkanlardan biriydi.

Somag News'un haberine göre Gimple fikre dair şunları söylüyor:

Carol'ın ölümünün nasıl gerçekleşeceği tartışılıyordu. Hikayede epey ileri gitmişti ve ölmesine fazlasıyla karşıydım çünkü eski eşinin kontrolü altındaki birinden inanılmaz bir savaşçıya dönüştüğü yolculuğunu görmüştüm.

Carol her ne kadar başlarda hayli sönük bir karakter olarak izleyicilerin karşısına çıksa da yaşadıklarıyla güçlü bir savaşçı halini alıyordu.

Bu da Carol'ı dizinin en ilham verici karakterlerinden biri haline getiriyor.

Dizinin yapımcıları daha önce zombi evreninin amiral gemisi konumundaki dizinin sona ermesinin ardından Daryl ve Carol karakterlerine odaklanacak yeni bir dizinin hazırlıklarının yapılacağını açıklamıştı. 

 

Independent Türkçe, Somag News 

DAHA FAZLA HABER OKU