Ekrem İmamoğlu’ndan Fenerbahçe’nin ‘Mesut Ol’ kampanyasına destek

İmamoğlu, Galatasaray kulübüne yaptığı bağışın ardından Fenerbahçe'nin kampanyasına yaptığı bağışın dekontunu da sosyal medya hesabından paylaştı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Galatasaray'ın kampanyasına yaptığı bağışın ardından Fenerbahçe'ye yaptığı bağışın dekontunu da paylaştı / Fotoğraf:  Twitter

Daha önce 'Fener Ol' kampanyası başlatan Fenerbahçe, Mesut Özil transferinin ardından 'Mesut Ol' kampanyası başlattı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tarafından Mesut Ol kampanyası duyurulurken kısa sürede sarı lacivertliler taraflar büyük ilgi gösterdi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Galarasaray’a destek olmuştu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in duyurduğu 'Aslan Gibi Sponsor' kampanyasına katılmış ve sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "İstanbul'umuzun güzide kulübü Galatasaray'ın bu çağrısına İBB Başkanı olarak destek oldum. Tüm Galatasaraylıları da değerli kulübümüze destek olmaya davet ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe’ye de destek verdi

Fenerbahçeli taraftarlar ,Galatasaray’a yaptığı bağışın dekontunun yer aldığı bir görsel paylaşan İmamoğlu'na kendi kampanyalarına da destek olması çağrısında bulunmuştu.

İmamoğlu bu kez de Fenerbahçe’nin ‘Mesut Ol’ kampanyasına bağışta bulundu. İmamoğlu, bağış makbuzunu da yine sosyal medya hesabından “Beşiktaş ve Galatasaray’ın ardından güzide kulübümüz Fenerbahçe’nin bağış kampanyasına da destek oldum. Fenrerbahçe’ye gönül verenleri değerli kulübümüze destek olmaya davet ediyorum” notuyla paylaştı. 

İmamoğlu, Galatasaray kulübüne olduğu gibi Fenerbahçe kulübüne yaptığı bağışın miktarını da açıklamadı.

Trabzonsporlu olduğu bilinen ve daha önce bu kulüpte yöneticilik de yapan Ekrem İmamoğlu,  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçildikten sonra çocuklarla sosyal medya üzerinden yaptığı bir söyleşide “Hangi takımı tutuyorsunuz?” sorusuna, “İkna olmayacaksınız ama bu dönemde Milli Takım’ı tutuyorum” yanıtını vermişti.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU