Tom Holland, Robert Downey Jr.'ın Örümcek-Adam seçmelerini nasıl karıştırdığını anlattı

Marvel'ın Iron Man'i Robert Downey Jr., Kahramanlar Savaşı'ndaki Örümcek-Adam rolü için gerçekleştirilen seçmede işleri karıştırmış

Holland daha önce seçmeleri kazandığında sevinçten bilgisayarını kırdığını da açıklamıştı (Sony Pictures)

Marvel Sinematik Evreni'nde canlandırdığı Örümcek-Adam rolüyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan genç oyuncu Tom Holland, rol için katıldığı seçmelerde Robert Downey Jr.'ın kendisini nasıl test ettiğini anlattı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Örümcek-Adam'ın Marvel evrenindeki öyküsü büyük oranda Iron Man'le bağlantılı ve dahi milyarder her ne kadar Endgame'de hayatını son derece fedakar biçimde kaybetse de Örümcek-Adam: Evden Uzakta (Spider-Man: Far From Home) filminde Peter'ın üstündeki etkisinin devam ettiği görülüyordu. Peter Parker akıl hocasını kaybettiği için yas tutuyor ve onun geride bıraktığı mirasla boğuşuyordu.

Her şey Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı'nda (Captain America: Civil War) Tony Stark'ın Peter'ı, Kaptan Amerika'nın takımına karşı kendi takımına almasıyla başlamıştı. Bu yüzden Marvel Studios'un gelecekteki Örümcek-Adam'ın ekranda Downey Jr.'la nasıl oynayacağını görmek istemesi hayli anlaşılır. 

Neyse ki Holland, Tony Stark'ı canlandıran oyuncunun kendisini şaşırtarak doğaçlama yapmaya zorladığı kısımdan başarıyla çıkmıştı. 

Screen Rant'in haberine göre Holland o sırada yaşananları şu ifadelerle anlattı:

Temsilcilerim bana, ‘Marvel seni kelimeleri tamı tamına öğrendiğinde sever, doğaçlama yapamazsın' demişti. Ve sonra ilk çekimde Downey sahneyi tamamen değiştirdi. Birbirimizle konuşmaya başladık ve kulağa sersemce geliyor ama annemi arayıp, ‘Sanırım rolü aldım' dedim.

Robert Downey Jr., karakterinin Avengers: Endgame'de ölmesinin ardından tekrar Marvel evrenine dönmeyeceğini doğrulamıştı. Öte yandan üçüncü Örümcek-Adam filmi için yapılan hazırlıklar Marvel hayranlarını epey heyecanlandırmıştı. Filmde Tom Holland'ın yanı sıra daha önce karakteri canlandıran Tobey Maguire ve Andrew Garfield gibi isimlerin yer alabileceği öne sürülmüştü. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU