The Flaming Lips'ten "uzay baloncuklu" konser: "Canın cehenneme Kovid-19"

Müzik grubunun hayranları konseri balonların içinden izledi

The Flaming Lips, koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelenen konserleri sürdürebilmek için geçen yıl ürettikleri yaratıcı çözümle dikkat çekmişti (Warner Records/Scott Booker)

ABD'li müzik grubu The Flaming Lips, müzik hayatlarına başladıkları Oklahoma'da bir gösteri merkezinde "uzay baloncukları" içinde konser verdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Geçen yıl ekimde de benzer bir performans gerçekleştirerek dikkatleri üzerine çeken grubun baloncuklu gösterisi ilhamını grubun solisti Wayne Coyne'nin çoğunlukla konserlerde hayranların üstünden baloncukla geçmesinden alıyor.

Grubun 22 Ocak'ta gerçekleştirdiği konserde de hem grup üyeleri hem de hayranlar koronavirüs önlemleri kapsamında baloncukların içine girdi. 

Oklahoma'daki Criterion gösteri merkezinde gerçekleştirilen konserde, hayranlar gösteriyi her biri üçer kişilik olan 100 baloncuktan izledi. 

 

 

NME'nin haberine göre grubun hem kendi şarkılarını söylediği hem de başka şarkıları yorumladığı konserde "canın cehenneme Kovid-19" yazan süs balonları yer alıyordu. 

 

 

Konser görüntülerini kayda alan bir film ekibi de alanda yer alırken, NME görüntülerin daha sonra kullanılabileceğini aktardı.

 

Independent Türkçe, NME

DAHA FAZLA HABER OKU