YouTube, "Koronavirüs aşıları İlluminati'nin kontrolünde" diyen Yeni Dünya Partisi Lideri Gündüz'ün konuşmasını sildi

Aşı olmayı reddettiğini söyleyen Yeni Dünya Partisi Genel Başkanı Gündüz'e göre koronavirüs aşıları İlluminati'nin kontrolünde, aşıya fetva veren Vatikan ise onları sözcüsü

Yeni Dünya Partisi Genel Başkanı Emanullah Gündüz

Yeni Dünya Partisi Genel Başkanı Emanullah Gündüz bugün YouTube kanalında bir konuşma yaparak Pfizer Biontech ve Sinovac aşılarını İlluminati kontrolünde olduğunu ileri sürdü ve aşı olmayı reddettiğini söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)


Aşıların aslında faydalı olduğunu belirten Gündüz, koronavirüs aşılarının ise insanlığa zarar verdiğini iddia etti.

''Kurgu ve siyasi''

Koronavirüs aşılarının Gates ailesi, Rockefeller ve İlluminati kontrolündeki olduğunu savunan Gündüz, şunları söyledi:

''Vatikan, cenin kullanılan aşıların kullanımına fetva vererek aslında aşılarda cenin olduğunu ifşa etmiştir. Müslüman olarak cenin kullanılan aşıyı kabul etmiyorum. İnsanlık onuru adına ceninden yapılan ilaç ve aşıları kabul etmiyorum. Vatikan, şer güçlerin ve İlluminati'nin sözcüsüdür. Koronavirüs ve aşısı tamamen kurgudur, siyasidir. Ben de siyasetçi olarak siyasi tepkimi bu aşıları olmayarak ortaya koyuyorum. Biz bildiğimiz bilgileri ve doğrularımızı halkımız ile paylaşırız karar halkımızındır. Kaosa anarşiye sevk etmeden ve devletin düzenini sekteye uğratmayacak şekilde aşı olmama kampanyası yürütüyoruz. Bu eylem ile tepkimizi ortaya koyup tarafımızı belli edip tarihe not düşüyoruz.''

Konuşma videosu kaldırıldı

YouTube bir süre sonra Gündüz'ün bu konuşmasını platformdan sildi.

Videonun silinmesinin ardından bir açıklama daha yapan Gündüz, YouTube'un konuşma videosunu silmesinin söylediklerinin doğru olduğunu gösterdiğini iddia etti.

Gündüz açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Dünya'da bir tekel var ve her şeyi kontrol ediyorlar. Kendi istedikleri dışında konuşan ve istediklerini yapmayanları uzaktan bu şekilde kısıtlıyorlar. Tek taraflı bir bilgi akışı var. Bizi haklı çıkardığın için teşekkürler YouTube. İsteklerine boyun eğmedi diye ABD Başkanı Trump'un hesaplarını kapatan güç bize neler yapmaz ki." 
 

© The Independentturkish

DAHA FAZLA HABER OKU