The Big Bang Theory'nin yıldızı sağlık sigortası için seçmelere katılmış

Ünlü oyuncu, "Bir televizyon dizisinin düzenli bir oyuncusu olmayı ummamıştım" dedi

Dizide Sheldon karakterini canlandıran Jim Parsons da şansını önce The Office dizisinin seçmelerine katılarak denediğini açıklamıştı (CBS)

Ünlü komedi dizisi The Big Bang Theory'de Amy karakterini canlandıran Mayim Bialik, dizinin seçmelerine yalnızca sağlık sigortası yaptırabilmek için katıldığını açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

CBS'te 12 sezon boyunca yayımlanan dizinin seçmelerine katılmadan önce Bialik'in aklında Screen Actors Guild'in (Ekran Oyuncuları Birliği) kendisine sağlık sigortası sunabileceği fikri varmış. 

NME'nin haberine göre ünlü oyuncu verdiği yeni röportajda şu ifadeleri kullandı:

Eminim kuzeydeki hepiniz sağlık sigortamın tükendiğini anlayabilirsiniz, çünkü sağlık sigortası bu ülkede bir insan hakkı olarak sayılmıyor. Yürümeye yeni başlamış bir çocuğum ve yeni doğmuş bir bebeğim vardı, yüksek lisans öğrencisiydim ve sigortamın süresi dolmaktaydı.

Burada veya başka bir yerde birkaç işe girebilirsem tekrar sigorta alabileceğimi düşündüm. Bir televizyon dizisinin düzenli bir oyuncusu olmayı ummamıştım. Sinirbilim öğretiyordum. İbranice dersi veriyordum. Piyano dersleri veriyordum. Aynı anda birçok farklı şey yapıyordum.

Bialik daha sonra The Big Bang Theory'nin seçmelerine girerek hayatının değiştiğini söyledi.

Ve nihayetinde daha önce hiç izlemediğim The Big Bang Theory isimli dizinin seçmelerine katıldım ve hayatım değişti ve sigortam oldu.

 

Independent Türkçe, NME

DAHA FAZLA HABER OKU