Cumhurbaşkanı Erdoğan: Varsa bizimle rekabet edecek birileri her türlü yarışa hazırız

Partisinin il kongrelerinde video konferans sistemiyle bağlanan Erdoğan, "Yalan ve iftira üzerine kurulan polemiklerle milletin enerjisini heba edenlere eyvallahımız olmayacaktır" dedi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sakarya, Yalova, Kırklareli, Edirne, Çanakkale il kongrelerine video konferans sistemiyle katılarak gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yeni seçilen teşkilat yöneticilerine tebriklerini ileten Erdoğan, "AK Parti 83 milyon vatandaşımızın tamamını kucaklayacak gönül genişliğine sahiptir. Unvanı olsun veya olmasın herkesin davamıza yapacağı bir katkısı mutlaka vardır" dedi.

"Türkiye'yi yeniden baskı ve sefalet günlerine götürmek isteyenlere meydanı bırakmayacağız" diyen Erdoğan şöyle devam etti:

Türkiye bugünlere kolay gelmedi. 1000 yıldır üzerinde yaşadığımız bu topraklarda elde ettiğimiz her kazanımın gerisinde milyonların emeği ve azmi ve kanı vardır. Malazgirt'ten bugüne millet olarak mücadelesiz geçen tek bir günümüz yoktu .Hala bize bu vatanı yakıştıramayanlar olduğunu biliyoruz. 1 asır önce milletimizi Çanakkale'de silmeye çalışanlara verdiğimiz cevabı hala hazmedemeyenler olduğunu biliyoruz.

Salgınla mücadelenin yanı sıra; Türkiye'yi küresel, siyasal ve ekonomik sistemin en üstüne çıkarmak için hazırlık yaptıklarını belirten Erdoğan, "Varsa bizimle rekabet edecek birileri her türlü yarışa hazırız. Yalan ve iftira üzerine kurulan polemiklerle milletin enerjisini heba edenlere eyvallahımız olmayacaktır" dedi.

Erdoğan, CHP'ye yönelik eleştirilerde de bulunarak, "Kendi patileri içindeki taciz, tecaviz, hırsızlık ve ahlaksız skandallarıyla yüzleşmeyenlere milletimizin ilk seçimde ağır bir ders vereceğini Cumhur İttifakı olarak bugünden görüyor ve buna inaniyoruz. Bunları kendi karanlıklarıyla kendi çirkinlikleriyle başbaşa bırakıyoruz" ifadelerini kullandı.

Erdoğan şöyle devam etti:

2023 seçimlerinde milletimizin karşısına çok daha büyük vizyonla, çok daha büyük hedefle çıkacağız; çünkü biz Cumhur İttifakı'yız, çünkü biz AK Parti'yiz. Çünkü biz mazlumların ve mağdurların umudu Türkiye'yiz. Milletimizle yazacak çok daha başarı hikayeleri var.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU