MHP'li isimlerden Selçuk Özdağ saldırısını soruşturan Alparslan Tufan'a: Serok Ahmet’in savcısı mısın?

Özdağ’ın uğradığı silahlı ve sopalı saldırıyı soruşturan savcı Tufan ile Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun görsellerine yer veren isimler, “Serok Ahmet’in savcısı mısın?” diye sordular

Fotoğraf: Twitter

MHP’li ve ülkücü isimler, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ın uğradığı silahlı ve sopalı saldırıyı soruşturan savcı Alparslan Tufan’a yönelik sosyal medyadan bir görsel tasarlayarak, “Serok Ahmet’in savcısı mısın?” ifadesini paylaştılar.

MHP Mersin Milletvekili ve eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz,  “Ankara Başsavcı vekili Alparslan Tufan Adalet Bakanlığına mı? Yoksa Serok Ahmet’e mi bağlı çalışıyor?” diye yazdı.

“Boğulacağı suda kulaç atmasın”

Profilinde “Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı” yazan Ömer Şanlı ise savcı Tufan'ı tehdit etti.

Şanlı, “Alparslan Tufan neyi amaçlamaktadır? Savcı Tufan’a bizim öncelikli tavsiyemiz hukuka riayet etmesi, devamında da el aleme erkeklik göstereceğim diye boğulacağı suda kulaç atmamasıdır. Serok Ahmet ve avenelerinin ülkücüler üzerinden popülerlik çalışmasına müsaade edilmeyecektir" ifadelerini kullandı.

MHP’li Kotra: Tufan görevini Adalet Bakanlığından mı alıyor?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Murat Kotra ise sosyal medya hesabından “Başsavcı vekili Alparslan Tufan görevini Adalet Bakanlığından mı alıyor? Yoksa Serok Ahmet gibilerinden mi? Alparslan Tufan kimin adamıdır?” diye sordu.

Ne olmuştu?

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, 15 Ocak'ta ikametinin önünde silahlı ve sopalı saldırıya uğramıştı. 

Söz konusu saldırıya Gelecek Partisi başta olmak üzere birçok kesimden tepki gelmişti.

Özdağ’ın saldırıya uğradığı dönemde gazeteci Orhan Uğuroğlu ve Ülkü Ocakları eski başkanı Afşin Hatipoğlu da saldırıya uğramıştı.

AK Parti’li isimler ve Cumhurbaşkanlığı’ndan saldırılara tepki gelmiş ve ilgili kurumların gereğini yapacağını kaydetmişlerdi.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU