Akit yazarı: Erdoğan elbette taraflı olacak, tarafsızlık kaypaklıktır

"Doğrudan yana taraf olmak yerine menfaatperest ve omurgasız bir tarafsızlık alçaklıktır"

Fotoğraf: AA

Akit yazarı Hacı Yakışıklı, son günlerde siyasette tartışılan “tarafsız cumhurbaşkanı” konusunu kaleme aldı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “taraflı olması gerektiğini” savunan Yakışıklı, “Doğrudan yana taraf olmak yerine menfaatperest ve omurgasız bir tarafsızlık alçaklıktır” dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yakışıklı, bugünkü köşe yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın taraflı olması konusunda şu görüşlerini dile getirdi:

Elbette taraflı olacak; tarafsızlık kaypaklıktır. Bir zalimin evire çevire dövdüğü mazluma karşı; “tarafsızım” diyebilir misiniz? “Zalime karşı mazlumdan yana” taraf tutmak zorundasınız. Doğrudan yana taraf olmak yerine menfaatperest ve omurgasız bir tarafsızlık alçaklıktır. Bu açıdan Erdoğan taraflıdır! 

Birçok hizmetler yapmasına rağmen zindanlarında yattığı ülkesinin, Türkiye’nin, milletin çıkarlarını düşünmek zorundadır. Bu açıdan Erdoğan çıkarcıdır!

Milletin şerefine göz dikenlere, “şafakta bastık, yatakta asacağız” diyen namussuz kanlı kuryelere, “411 el kaosa kalktı” diyen İslam düşmanı müptezellere, kadavra ruhlu sinsi akreplere, devletin ve milletin malına göz dikenlere, bir sağdan bir soldan gençleri darağacında sallandıranlara, betonlarda Muhsin’leri üşütenlere, gençliği pusularda tuzaklara düşüren onun bunun beslemesi maşalara tabii ki zarar verecektir. Bu açıdan Erdoğan zararlıdır!

 

Akit, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU