Trump'ın çocukları tası tarağı toplayıp New York'u terk ediyor: "Olanlardan sonra burada kalamazlar"

Donald Trump Jr. ile sevgilisi Kimberly Guilfoyle'un şehri terk edip Florida'ya yerleşme kararı aldığı konuşuluyor

Bir süredir Donald Trump Jr. ile birlikte olan Guilfoyle, Donald Trump'ın kampanyası için bağış toplamada önemli rol üstlenmişti (AFP)

Başkan Donald Trump'ın çocukları, yalnızca Demokratların değil bazı Cumhuriyetçilerin de tepkisini çeken Kongre baskınının ardından New York'tan uzaklaşıyor.

Baskın sonrası New York şehir idaresi ve bazı işletmelerin Trump Organization'la yaptıkları sözleşmeleri bir bir iptal ettiği belirtilirken, New York Post'un haberine göre 43 yaşındaki Donald Trump Jr. ile 51 yaşındaki sevgilisi Kimberly Guilfoyle'un şehri terk edip Florida eyaletine yerleşme kararı aldığı konuşuluyor.

Aileye yakın bir kaynak, "New York'ta kalmalarına artık imkan yok. Sokakta işkence görebilirler" diyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Donald Trump Jr. ve eski Fox News sunucusu Guilfoyle'un Jupiter kasabasında ev baktığı ifade edilirken, bu yerin Ivanka Trump ve Jared Kushner çiftinin kısa süre önce arsa satın aldığı Indian Creek Adası'na yalnızca bir buçuk saatlik mesafede yer alması dikkat çekiyor.

New York'ta yaşayan Ivanka Trump ve Kushner'ın, başkan Trump'ın 3 Kasım seçimlerinde mağlup olmasının ardından "Milyarderlerin Sığınağı" olarak bilinen yüksek güvenlikli Miami adasında 30 milyon dolara arsa satın aldığı anlaşılmıştı.

Öte yandan New York Post'a konuşan bir kaynağın verdiği bilgiye göre, Trump Jr.'ın Jupiter tercihinin, eski eşi Vanessa'nın 5 çocuklarıyla birlikte burada ikamet etmesi ve bölgenin Trump Ulusal Golf Kulübü'ne yakın olması nedeniyle "anlamlı bir seçim" olduğu söyleniyor.

Bununla birlikte Trump Jr. ve Guilfoyle arasındaki ilişkinin bir süredir sallantılı olduğu ancak yeniden yoluna girdiği söylentisi dolaşıyor.
 


Gazeteye konuşan bir kaynak, çiftin hayallerindeki evi baştan inşa ettirecek vakitleri olmadığı için anahtar teslim bir ev arayışında olduğunu ifade ederek "Benzer fikirlere sahip muhafazakarların yaşadığı, çok güvenli ve korunan bir topluluk arıyorlar. New York'ta bir daha hoş karşılanmaları mümkün değil" diyor.

Habere göre Trump Jr.'ın Hamstons'taki konutunda olduğu gibi yeni evinde de bir silah odasının olacağı belirtiliyor.

Bu arada Page Six'in haberine göre Trump'ın ikinci eşi Marla Maples'tan olan kızı Tifffany Ariana Trump'ın da Miami'ye taşınma arayışında olduğu konuşuluyor.

27 yaşındaki Trump, şu anda Miami'nin güney sahillerinde gösterişli ve çok pahalı Setai Hotel'de, iki yıldır beraber olduğu erkek arkadaşı Michael Boulos'la birlikte yaşıyor.


Independent Türkçe, New York Post, Page Six

DAHA FAZLA HABER OKU