Deadpool 3'ün Marvel Sinematik Evreni'nin ilk 18+ yapımı olacağı doğrulandı

Marvel başkanı, filmin çekimlerinin 2021'de başlamayacağı söyledi

Deadpool'un Marvel Sinematik Evreni'ne nasıl geçeceği belli değil (20th Century Fox)

Marvel Studios Başkanı Kevin Feige, Deadpool 3’ün Marvel Sinematik Evreni’nin (MSE) ilk 18+ yapımı olacağını, film çekimlerinin 2022’ye kadar başlamayacağını açıkladı.

Deadpool’un 2006’da yayımlanan ilk filmi düşük bütçesine rağmen 782 milyon dolar (yaklaşık 5 milyar 850 milyon TL) hasılat elde ederken iki yıl sonra vizyona giren Deadpool 2, 785 milyon dolara (yaklaşık 5 milyar 870 milyon TL) ulaşmış ve bu iki film 20th Century’nin en yüksek hasılata sahip filmleri haline gelmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ancak Disney, 20th Century Fox’u satın aldığında birçok hayranın kafasında soru işaretleri oluşmuştu. Zira Deadpool'un ilk iki bölümü 18 yaş altına yasaklanmıştı. MSE'nin temel izleyici kitlesiniyse 13-18 yaş arası ergen kitle oluşturuyor. Deadpool'un MSE'ye geçmesiyle, evrenin diğer filmleri gibi 13+ kategorisine alınması için içeriğine ne ölçüde müdahale edileceği sinema dünyasında tartışmalara yol açmıştı.

Collider’a konuşan Feige, Deadpool hayranlarının yüreğine su serpti. Lizzie Molyneux-Loeglin ve Wendy Molyneux kızkardeşlerle birlikte senaryo üzerinde çalıştıklarını belirten Feige, “Ryan (Reynolds) da çalışmaları kontrol ediyor" dedi. Süper kahramana dair "MSE’de çok farklı bir karakter türü" ifadelerini kullandı ve sözlerini şöyle sürdürdü:

Deadpool 3'ün çekimleri bu sene gerçekleşmeyecek. (Çünkü) Ryan (Raynolds) çok başarılı ve bir o kadar da meşgul bir oyuncu.

Serinin yıldızı, Twitter hesabından, “Tam açıklama: Onlara Örümcek-Adam 1'le 2’yi gösterdim ve Deadpool 1'le 2 olduğunu söyledim” diyerek Örümcek Adam'ın Marvel'ın elinde çocuksulaşmasına gönderme yaptı.

Marvel 2021'de yoğun

2020’de hiçbir yeni yapım yayımlamayan Marvel, bu yıl çok meşgul. Zira Thor: Love and Thunder’la Örümcek-Adam 3’ün çekimleri devam ediyor. Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Black Panther 2 ve Captain Marvel 2’nin çekimlerinin de başlaması planlanıyor.

 

Independent Türkçe, Collider, We Got This Covered, Hollywood Reporter

DAHA FAZLA HABER OKU