Kanye West'le gizlice buluştuğunu söyleyen TikTok yıldızı Kim Kardashian'dan özür diledi: "Trump'ı destekliyor diye yaptım"

West'e yakın kaynaklardan, rapçinin Cole Carigan'ı tanımadığını söyledi

Kanye West, Kim Kardashian'a doğum gününde ölen babasının hologramınını hediye etmişti  (Reuters)

Tik Tok yıldızı Cole Carigan, Kim Kardashian'dan kocasıyla ilgili iddiaları nedeniyle özür diledi.

Yaklaşık 350 bin takipçili Carrigan, sosyal medya platformunda yaptığı paylaşımda, kasımda dünyaca ünlü rapçi West’in eski koruması Steve Stanulis’in bir otelde ikisi için buluşma ayarladığını iddia etmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Stanulis, Page Six’e yaptığı açıklamada West’in korumalığını 2016’da bıraktığını söyledi. Avukatı aracılığıyla TikTok yıldızına ihtarname gönderen Stanulis, söz konusu iddiaların “baştan sona yalan” olduğunu belirtti. Avukatı, "müvekkilim bütün bu yanlış ve karalayıcı ifadeleri en güçlü şekilde reddediyor, kendisi Carrigan diye birini tanımıyor" diye konuştu. Carrigan’ın hem müvekkilinden hem de West ve Kardashian’dan özür dilemesini talep etti.

10 Ocak’ta TikTok’ta ihtarnameyi arkaplan yaptığı bir video yayımlayan Carrigan, şu ifadeleri kullandı: 

Dava edilmemem için West ve Kardashian’dan özür dilemem gerekiyor. Merhaba Kim, eğer bunu izliyorsan çok üzgünüm. Dürüst olmam gerekirse bunu eşin Trump’ı destekliyor diye yaptım.

Öte yandan, Page Six'in West'e yakın kaynaklardan öğrendiğine göre; West daha önce Carrigan'la hiç tanışmamış hatta kim olduğunu bile bilmiyor.

West hakkında başka bir iddia daha atılmıştı

West ve ünlü YouTuber Jeffree Star’ın ilişkisi olduğu haberleri geçen hafta sosyal medyayı sallamıştı. Star'ın, West’in yaşadığı Wyoming’de çektiği bir video yayımlaması bu iddiaları daha da körüklemiş, birçok kişi Star’ın paylaştığı bir fotoğrafta, gözlüklerinde West’in yansımasının bulunduğunu söylemişti.

Ancak The Sun’ın aktardığına göre, ailenin adının açıklanmasını istemeyen bir arkadaşı, söz konusu iddiaların kesinlikle doğru olmadığını açıkladı. Konuyla ilgili YouTube’dan bir video yayımlayan Star, söz konusu iddiaları reddetti ve bekar olduğunu söyledi.

Kardashian ve West boşanmaya hazırlanıyor

Kardashian ve West’in boşanmaya hazırlandığı haberleri geçen hafta gündeme gelmişti. West’in Wyoming’teki evinde kalmaya başladığı, Kardashian’ın ise çocuklarıyla Kaliforniya’da yaşadığı ortaya çıkmıştı. Page Six, Kardashian’ın ünlü boşanma avukatı Laura Wasser’la görüştüğünü aktarmıştı.

 

Independent Türkçe, Page Six, The Sun

DAHA FAZLA HABER OKU