Marvel ifşası: Yeni video, Galaksinin Koruyucuları'nın Thor 4 için bir araya geldiğini gösteriyor

Filmin oyuncu kadrosu daha da genişledi

Thor filmleri ekibiyle Galaksinin Koruyucuları ekibinin bir araya geleceğinin sinyali Avengers: Endgame'de verilmişti (Marvel)

Yeni çıkan bir videoda bir grup Marvel oyuncusunun Thor serisinin yeni filmi Love and Thunder'ın sahnelerini çekmek için toplandığı görülüyor.

Taika Waititi'nin, Marvel'ın diğer serilerinden tanıdık yüzleri de çeşitli rollerle içerecek yeni filminin yapımı sürüyor.

Tessa Thompson (Valkyrie) ve Lady Thor'u canlandıracak Natalie Portman'la birlikte Chris Hemsworth, başrolü canlandırmak için geri dönüyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Christian Bale de Gorr the God Butcher karakterini canlandırması için oyuncu kadrosuna dahil edildi.

Chris Pratt ve Pom Klementieff'i de dahil edecek şekilde Galaksinin Koruyucuları (Guardians of the Galaxy) kadrosundan oyuncuların yeni filmin kastına alınacağı söyleniyordu. Şimdi The Daily Mail'in eline geçen video bu oyunculara ek olarak iki oyuncunun daha filmde yer alacağını doğruladı.

Star-Lord'u canlandıracak Chris Pratt ve Mantis'i canlandıracak Klementieff'in yanında filmin çekimleri için Avustralya'ya giden ekibin içinde sırayla Dave Bautista (Drax the Destroyer) ve Karen Gillan (Nebula) da yer aldı.

Videoda oyuncuların fotoğrafçılara görüntü verirken otellerine vardıkları görülüyor. Diğer yandan Gillan Instagram hesabından kendini tecride aldığını açıkladı.

Rocket Raccoon'u oynayan Bradley Cooper'ın filmde yer alıp alınmayacağı bilinmiyor, zira oyuncu karakteri yalnızca seslendiriyor.

Thor: Love and Thunder'ın Şubat 2022'de vizyona girmesi planlanıyor.

 

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU