Avengers yönetmeni: Bilinen Marvel karakterlerinden biri eşcinsel olduğunu ilan edecek

Yönetmenlerden Joe Russo, Marvel Sinematik Evreni'nin önümüzdeki bölümlerine ilişkin merak uyandırıcı açıklamalarda bulundu

Avengers: Endgame / Fotoğraf: IMDB

Avengers: Endgame yönetmenleri Anthony Russo ve Joe Russo, Marvel Sinematik Evreni’ndeki bir karakterin eşcinsel olduğunu söyledi.

EW Morning Live programına katılan yönetmenler, Joe Russo’nun filmde Steve Rogers’la (Chris Evans) olan terapi seansı sahnesini değerlendirdi. Bu kısa sahnede Russo’nun canlandırdığı karakter, Thanos’un tüm insanlığın yarısını yok etmesinin ardından ilk kez bir erkekle buluşmaktan bahsediyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu karakterin Marvel Sinematik Evreni’ndeki ilk eşcinsel karakter olup olmadığının sorulması üzerine Joe Russo, “Evet, açık bir eşcinsel. Diğer karakterlerin cinsiyetleriyle ilgili imalar olmuştu ancak bu ilk açık eşcinsel karakter” dedi.

İmaların hangi karakterler için yapıldığının sorulması üzerine Ross, “Bunu öğreneceğiz. Önümüzdeki filmlerden birinde eşcinsel olduğunu ilan eden bir karakter var. Sanırım (Marvel Studios Başkanı) Kevin Feige bu açıklamayı yapacak. Çok yakında olacağına eminim” diye konuştu.  

Avengers: Endgame yakın zamanda Titanic’i geçerek tüm zamanların en yüksek hasılat yapan filmleri listesinin 2. sırasına oturmuştu. Gişe rakamlarına bakılırsa listenin zirvesindeki Avatar’ı yerinden etmesineyse sadece birkaç hafta kaldı.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Sezin Bala

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU