Yeni Gossip Girl geliyor: Karakterler ve özellikleri Instagram'da ortaya çıktı

HBO Max dizisi, orijinal dizinin sona erdiği tarihten 8 yıl sonrasında geçiyor

Blake Lively, Ed Westwick, Chace Crawford gibi isimlerin yer aldığı orijinal dizi 2012'de sona ermişti (IMDb)

Gossip Girl hayranları, Instagram'da, yakında yayımlanacak dizinin yeni versiyonunun başrolündeki karakterlerle tanıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

HBO Max'te yayımlanacak yeni Gossip Girl dizisinin resmi Instagram hesabındaki bir dizi gönderi, yeni yüzleri ve ayrı ayrı karakter özelliklerini ortaya çıkardı.

Örneğin, Jordan Alexander'ın karakteri Julien Calloway için "etkilemek" en önemli öncelik. Whitney Peak'in karakteri Zoya Lott "bakış açısına" odaklanırken, Thomas Doherty'nin karakteri Max Wolfe'sa tamamen "özgürlük" üzerine kurulu.

Paylaşımlar Evan Mock, Eli Brown, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Zion Moreno ve Savannah Smith gibi oyuncu kadrosunun diğer isimlerini de ortaya çıkardı.

HBO Max'in yeni Gossip Girl dizisi, orijinal dizinin sona erdiği tarihten 8 yıl sonrasında geçiyor ve kendilerini Dedikoducu Kız'ın dikkatli gözü altında bulan yeni nesil New York özel okul gençlerini konu alıyor.

 

 

 

HBO Max'e göre, "prestijli dizi, sosyal medyanın ve New York manzarasının kendisinin aradan geçen yıllarda ne kadar değiştiğini ele alacak." Dizi, prömiyerini 2021'de yapacak.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU