The Walking Dead yönetmeni Rick Grimes'ın 2021'de döneceğinin sinyalini verdi

Rick Grimes karakterini canlandıran Andrew Lincoln 9. sezonda diziden ayrılmıştı

Andrew Lincoln kısa süre önce verdiği röportajda, "Keşke ayrılmasaydım" demişti (AMC)

The Walking Dead yönetmenlerinden Rosemary Rodriguez, uzun süredir kayıplarda olan Rick Grimes (Andrew Lincoln) karakterini de ekranlara döndürecek The Walking Dead vizyon filminin 2021'de gösterime girme ihtimalini açık etmiş gibi görünüyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Walking Dead'in baş içerik sorumlusu ve senaristi Scott Gimple'ın Kasım 2018'de duyurduğu, ismi ve gösterim tarihi belirsiz vizyon filminin prodüksiyona 2019'da girmesi planlanıyordu ama bu gerçekleşemedi. Gimple'a göre Walking Dead vizyon filminin prodüksiyonu "tercihen kısa süre içinde" başlayacaktı ama prodüksiyon "vizyon filmlerinin planlama takvimlerine paralel ilerleyecekti ve büyük bir yapım olacağından tamamlanması biraz vakit alacaktı."

Koronavirüs pandemisinin yol açtığı aylar süren gecikmenin ardından Lincoln Aralık'ta filmin çekimlerinin 2021 baharında başlayacağını, böylece kendisinin de iki yıldan uzun sürmüş bir aranın ardından The Walking Dead evrenine döneceğini açıklamıştı.

The Walking Dead'in Twitter hesabı, izleyenlerden "2021'de gelmesine en çok sabırsızlandıkları şeyin ne olduğunu" sorduğunda Rodriguez şöyle cevap vermişti:

Rick Grimes'ı beyaz perdede görmek!

2021 aynı zamanda The Walking Dead için sonun başlangıcı olacak: Yıllardır süren televizyon dizisi yıla 10. sezonun ek 6 bölümüyle başladıktan sonra, Ekim'de 11. ve son sezonunun ilk kısmını yayına sokacak. 24 bölümlük son sezon, 2022'de yayına girecek dizi finaliyle sonlanacak.

Rodriguez The Walking Dead'de çalışmaya 7. sezonda başlamış, o sırada program direktörlüğü yapan Scott Gimple'ın yönlendirmesiyle "Sing Me a Song" ve "The Damned" bölümleriyle 9. sezon bölümlerinden "The Obliged'ı" yönetmişti. Rogriguez diğer işleri arasında The Good Wife'a ve Apple+ dizisi Home Before Dark'a çekmiş olduğu çok sayıda bölümün yanısıra uzun metrajlı filmler Acts of Worship ve Silver Skies bulunuyor. AMC Stüdyoları ve Skybound Entertainment Walking Dead filmi için henüz bir yönetmen duyurusunda bulunmadı.

 

 

Lincoln'ın televizyon dizisinde yer aldığı sondan ikinci bölüm "The Obliged'da" Rick, Daryl'la (Norman Reedus) bozulmuş olan ilişkisini düzelttikten kısa süre sonra atından devrilip molozlar arasından fırlamış bir inşaat demirinin üzerine düşüyor. Lincoln'ın dizideki son bölümü, dizinin demirbaşlarından Greg Nicotero'nun yönettiği "What Comes After"da yaralı Rick, yaklaşan bir zombi sürüsünü durdurmak için bir köprüyü havaya uçurduğu sıra ölümden dönüyor.

Anne (Polyanna McIntosh) Rick'i yaralı ama sağ şekilde bulduğunda üstlerinde uçan Sivil Cumhuriyet Ordusu helikopterine onu kurtarmaları için yalvarıyor. Helikopter iki karakteri de alıp The Walking Dead'in kurgusundan ayırıyor.

 

Independent Türkçe, Comicbook.com

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU