Örümcek-Adam 3: Venom ve Morbius da filme dahil olacak mı?

Örümcek-Adam 3, iddialı kadrosuyla en çok merak edilen süper kahraman yapımları arasında başı çekiyor

Örümcek-Adam 3 pek çok eski karakteri de yeniden filme dahil ederek devasa bir anlatı kurmaya hazırlanıyor (Marvel)

Örümcek-Adam 3 şimdiden balık istifi bir kalabalığa ulaşmış durumda. Tom Holland'ın Peter Parker'ı ve yardımcı oyuncu kadrosunda yer alan MJ (Zendaya) ile Nad Leeds'e (Jacob Batalon) ek olarak gelecek karakterler arasında Dr. Strange (Benedict Cumberbatch), Electro (Jamie Foxx) ve Doktor Octopus (Alfred Molina) yer alıyor. Bu hesaba daha önceki Örümcek-Adam oyuncuları Tobey Maguire ve Andrew Garfield'ı veya Kirsten Dunst'ın Mary Jane Watson'ıyla Emma Stone'un Gwen Stacy'sini dahil etmiyoruz. Charlie Cox'un Matthew Murdock'ının dönüş ihtimalinden bahsetmiyoruz bile.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yapımın daha önce süper kahraman filmlerine epeyce gönderme yapacağını söylesek yeter. Dolayısıyla bir vadede şu sorunun da sorulması gerekiyor: Venom (Tom Hardy) ve Morbius (Jared Leto) ne zaman gelecek? Neticede Sony de kendi sinematik evrenini oluşturmak için yanıp tutuşuyor. Comicbook'un haberine göre Örümcek-Adam 3'ün de çoklu evrenin fitilini ateşlemesi, her şeyi birbirine bağlamayı hedefleyen devasa bir köprü kurgu oluşturmak için bulunmaz fırsat gibi görünüyor.

Sony'le Marvel Stüdyoları arasındaki son anlaşmanın ardından mega-yapımlarıyla bilinen Kevin Feige bile farklı evrenler arasında bir köprü kurgu üretilmesinin kaçınılmaz olduğunu öne sürmüştü.

Marvel Sinematik Evreni'nin mimarı geçen sene Cinema Blend'e verdiği bir röportajda, "Sanırım iş muhtemelen Sony'e kalmış durumda" demişti.

Sony bu iki karaktere de sahip ve evrenlerinde Venom da bulunuyor. Başka bir Venom için bir planları olup olmadığını veya bunu yapmaya niyetleri olup olmadığını bilmiyorum. Gerçi bir vadede muhtemel gibi görünüyor.

Feige, daha sonra kendi firmasıyla Sony arasında bir nevi çoklu evren oluşması ihtimalini çıtlatmıştı.

Feige, "Örümcek-Adam'ın Marvel Sinematik Evreni'ndeki serüveninin sürecek olmasından çok mutluyum, ben ve Marvel Stüdyoları'ndaki tüm çalışma arkadaşlarım Örümcek-Adam'ı daha fazla çalışabilecek olmanın heyecanını taşıyoruz" demişti.

Örümcek-Adam, hikayesi dünya çapında tüm yaş gruplarına ve izleyici profillerine değen kuvvetli bir figür ve kahraman. Ayrıca sinematik evrenler arasında geçiş yapma süper gücüne sahip tek kahraman. Dolayısıyla Sony kendi Örümcek-Adam evrenini geliştirmeyi sürdürürken zamanın nasıl sürprizler getireceğini bilmenin yolu yok.

Morbius'un 19 Mart 2021'de, Venom: Let There Be Carnage'ın da 25 Haziran 2021'de çıkması planlanıyor. Marvel'ın Örümcek-Adam 3'ünün mevcut çıkış tarihi 17 Aralık 2021.

 

Independent Türkçe, Comicbook.com

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU