Semih Yalçın’dan kongre açıklaması: MHP kadroları, Bahçeli'nin etrafında bir kez daha kenetlenecektir

Genel Başkan Yardımcısı Semih “Yalçın, MHP'nin tek yürek, tek ses halinde ortaya koyduğu güçlü irade Genel Başkanımızın yüksek liderliğinin teşvik ettiği çalışma azminin yansımasıdır” dedi

Fotoğraf: AA

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın partisinin 14 Mart 2021’de gerçekleştireceği büyük kurultay hakkında açıklamalar yaptı.

13. Olağan Büyük Kurultay öncesinde tamamlanan il ve ilçe kongrelerinde coşku ve bayram havasının hakim olduğunu kaydeden Yalçın, şöyle devam etti:

Ülkücü şuur, zaten bir nevi kolektif duygu ve ortak irade demektir. Bu bilinç ve iradenin kuvvet kaynağı, milletin varlığıdır. MHP, kendini milletin bekasına bir ibadet ölçüsünde adamış dava adamlarının ocağıdır. Bu ocağın yarım asırdan fazla bir zamandan beri tütmesindeki hikmet, bağlılık, vefa ve sadakat gibi Ülkücü sıfatının taşıdığı ulvi değerlerin titizlikle korunmasında gizlidir.

“Sayın Bahçeli'nin camiamızda sergilediği birleştirici ve kaynaştırıcı liderlikle Türk siyasi hayatında üstlendiği aktif, sorumlu ve yapıcı misyon, MHP'nin özgül ağırlığını artırmakla kalmamakta, ülkücü harekette hem ruhen hem de bedenen adanmışlık duygusunu güçlendirmektedir” diyen Yalçın şu ifadeleri kullandı:

MHP'nin son kongre döneminde tek yürek, tek ses halinde ortaya koyduğu güçlü irade de yine Sayın Genel Başkanımızın yüksek liderliğinin teşvik ettiği çalışma azminin yansımasıdır.

MHP kadroları, '2023 sonrasında lider ülke Türkiye' hedefine giden yolda ülkücü iradenin 13. kez tecelli edeceği Olağan Büyük Kurultay'ın önemli bir etap, demokratik mücadelemizde büyük bir kilometre taşı olduğunun bilinciyle Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin etrafında bir kez daha kenetlenecektir.

 

Independent Türkçe 

DAHA FAZLA HABER OKU