Fear the Walking Dead'in genç yıldızı, dizinin hayranlarından ölüm tehditleri aldığını açıkladı

Nisenson, Nick Clark'ın ölümüyle hayranlar gibi kendisinin de şoka girdiğini söyledi

Fear the Walking Dead 7. sezon onayını da almıştı (AMC)

The Walking Dead’in spin-off’u (orijinal yapımdaki bir konuya ya da karaktere odaklanan yan ürün -ed.n.) Fear the Walking Dead’in genç yıldızı Alexa Nisenson, canlandırdığı karakterin, hayranların dizideki favorilerinden Nick Clark’ı (Frank Dillane) 4. sezonda öldürmesinden sonra ölüm tehditleri aldığını açıkladı.

Diziye aynı sezonda katılan 14 yaşındaki oyuncu, ilk başta sadece birkaç bölümde rol alacağını düşündüğünü ancak rolün devam ettiğini ve bu yüzden çok minnettar olduğunu ifade etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Daha sonra Nick Clark’ın ölümü hakkında konuşmaya başlayan Nisenson, karakteri Charlie’nin Clark’ı öldüreceğini diziye katıldığı zaman bilmediğini, daha sonra senaryoyu okuduğu sırada öğrendiğini ve hayranlar gibi kendisinin de şoka girdiğini söyledi.

Bununla birlikte, dizinin ana karakterlerinden birinin ölümünden sonra hayranların tepki göstereceğini tahmin ettiğini ve onları anladığını belirtip yine de verilen tepkinin büyüklüğüne “tamamen hazır” olmadığını vurguladı.

O dönem 11 yaşında olan oyuncu şöyle konuştu:

Instagram veya Twitter’a giriş yaptığımda, sadece 'Senden nefret ediyorum! Nick’i öldürdün’ diyen yüzlerce veya muhtemelen binlerce yorum görüyordum.

Comicbook.com'un aktardığına göre, söz konusu tepkiler, Nisenson için gittikçe korkutucu bir hal almaya başlamış. Zira tepkilerin zamanla kişisel hale gelip birer tehdide dönüşmeye başlamasıyla oyuncu zor zamanlar geçirmiş:

Birisi adresimi buldu. Evime geleceklerini ve beni öldüreceklerini söyledi.

Nisenson, tepkilerin bu noktaya varacağını hiç düşünmediğini ve yalnızca kendisinin değil ailesinin de korktuğunu ekledi.

Nick Clark’ın ölümüyse Frank Dillane’in isteği üzerine gerçekleşmişti. Dizi sorumlusu Andrew Chambliss, Dillane'in başka fırsatların peşinden gitmek istediğini açıklamıştı.

 

Independent Türkçe, Comicbook.com

DAHA FAZLA HABER OKU