Marvel yılbaşı için özel bir müzikal gerçekleştirecek

Kevin Feige, Marvel hayranlarına heyecan verici bir sürpriz yapacaklarını açıkladı

2021'in merakla beklenen Marvel filmleri arasında Black Widow ve Eternals yer alıyor (Marvel)

Koronavirüs pandemisi nedeniyle Marvel Stüdyoları 2020'de yeni film veya TV dizisi yayımlayamadı ama gelecek 12 ay içinde gerçekleşecek çeşitli projelerle 2021'de işler yeniden rayına oturacak. Dahası Marvel, yeni yıl başlamadan hemen önce geleceğe Marvel Sinematik Evreni temalı bir müzikalle eşleşecek ufak bir göz atma imkanı sunuyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu eşsiz özel sunum Çin'de yayımlanacak Bilibili Yeni Yıl Galası kapsamında gösterilecek. Çin'in dünyanın en kazançlı pazarlarından biri olması sebebiyle Hollywood'un geri kalanı gibi Marvel Stüdyoları da bu bölgede yeni projelerine yönelik her zaman heyecan uyandırma yolları arıyor. Ancak bu yıl ABD filmleri Çin gişesinde istenilen başarıyı elde edemediğinden, 2021'de işleri düzeltmeye çalışacaklar. Gelecek yapımlarına yönelik eğlenceli bir müzikal etkinlikle merak uyandırmak bunu gerçekleştirmenin beklenmedik de olsa akıllıca bir yolu.

Stüdyo'nun başkanı Kevin Feige'in Marvel hayranlarına heyecan verici bir gelecek vaat ettiği ve özel Yeni Yıl etkinliğini tanıttığı kısa video şu şekilde:

 

 

We Got This Covered'ın haberine göre Feige şunları söylüyor:

Öncesinde, Yeni Yılı karşılamak için Marvel temalı bir Yeni Yıl performansı da olacak. 31 Aralık'ta Bilibili Yeni Yıl Galasını izleyin ve 2021'de neler olacağına bir göz atın.

Bilibili Gala erişiminiz yoksa endişelenmeyin çünkü Marvel sunumundan klip ve videolar yayımlandıktan sonra mutlaka sosyal medyada dolaşıma girecektir. Ancak bu aşamada, Feige'in gizli kozunun ne olduğu hakkında hiçbir fikrimiz yok. Bu müzikal performans Marvel Sinematik Evrenindeki yıldızları içerecek mi? Olabilir ama bir müzik grubunun bazı Marvel bağlantılı müzikleri çalması daha muhtemel. Black Widow, Shang-Chi ve benzeri bir arka planda çalan Avengers teması?

Black Widow Mayıs'ta nihayet gösterime girene kadar sinemalarda başka bir Marvel Sinematik Evreni filmimiz olmayacak ama Marvel Stüdyolarının yaptığı ilk TV dizisi WandaVision sadece birkaç hafta içinde, 15 Ocak'ta, Disney Plus'ta yayımlanmaya başlayacak.

.

Independent Türkçe, We Got This Covered

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

DAHA FAZLA HABER OKU