Stranger Things'in Jim Hopper'ı : 4. sezon şu ana kadarki favorim

David Harbour, 4. sezonun dizinin en sevdiği sezonu olduğunu açıkladı

Stranger Things'in daha önce yayımlanan fragmanı Hopper'ın hayatta kaldığını ancak tutsak olduğunu gösteriyordu (Netflix)

Netflix'te yayımlanan Stranger Things dizinin sevilen karakterlerinden Jim Hopper'ı canlandıran oyuncu David Harbour, hazırlıkları devam eden 4. sezonun dizinin en sevdiği sezonu olduğunu söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dizinin hayranları Jim Hopper'ı en son Rusya'da bir hapishanede tutsak olarak görmüştü. Ve üçüncü sezon sona erdiğinde hayranlar Hawkins'teki çekirdek ekibin dağıldığına tanıklık etmişti. 

Koronavirüs pandemisi nedeniyle bir dizi ertelemeyle karşılaşan Stranger Things'in 4. sezonunun çekimleri Mart'ta durmuş ve Eylül'de yeniden başlamıştı. Dizinin merakla beklenen yeni sezonunun ne zaman yayımlanacağına dair herhangi bir ipucu vermese de Harbour bir dizi açıklamada bulundu.

Ünlü oyuncu dizinin yaratıcıları Matt ve Ross Duffer kardeşlerin hayranların beklentilerini büyük oranda karşıladığını ve karakteri Hopper'ın farklı bir açıdan gösterileceğini söyledi. 

Screen Rant'in haberine göre Harbour röportajında şu ifadeleri kullandı:

Duffer Kardeşler hayranların beklentisine fazlasıyla cevap verseler de senaryonun bir adım önündeler. Sevdiğiniz karakterlerin yapmalarını sevdiğiniz şeyleri yaptığını ama aynı zamanda onları farklı renklerde ve tatlarda da göreceksiniz. Ve Hopper'a dair görebileceğiniz en harika şeylerden biri onun geçmişte bir koruyucu, adalet adamı olması ve şimdi de bir tutsağa dönüşmesi. Kapana kısıldı ve yalnız başına. Ve onun daha önce ima edilen tamamen farklı bir rengini göreceğiz. Bu sezon benim favorim çünkü bu sezon size gerçekten yeni renkler ve onun nelerden oluştuğunu gösterecek.

Daha önce öne sürülen hayran teorilerinden biri Ruslar'ın Hopper'ı Eleven'ı ele geçirmek üzere bir yem olarak kullanabileceğine işaret ediyordu. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU