Korfu Adası'ndaki manzaralı lüks villada bir ay bedava 'home office' fırsatı

Kazanan kişi bir arkadaşını da beraberinde götürebilir

Korfu'nun eski yerleşim bölgesi UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde (Reuters)

Kovid-19 pandemisi sebebiyle çoğu kişinin evlerini bir ofise çevirdiği şu günlerde bir seyahat acentesinin uzaktan çalışan kişilere sürprizi var. İnternet sitesine başvuru formu koyan acente, şanslı bir kişiye Yunanistan’ın Korfu adasındaki lüks villada bir arkadaşıyla nisanda bir ay boyunca bedava uzaktan çalışma şansı sunuyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Pandemi artık Zoom toplantılarını ve uzaktan çalışmayı neredeyse bir zorunluluk haline getirirken çalışanlar evlerinden hiç çıkmadan günü tamamlayabiliyor. Bu durumu en azından iki kişi için değiştirmek isteyen acente, lüks villada konaklamanın yanı sıra uçuş ve kablosuz internet masraflarını da karşılamayı taahhüt ediyor.

 

1 (3) (2) (1).jpg
Adada sıcaklık nisanda 20 santigrat dereceye çıkabiliyor (CV Villas)​​​​​​​

 

Villada tam 5 yatak odası bulunurken kazanan kişiler, terasta manzaranın tadını çıkarma, villaya özel havuzu ve jakuziyi kullanma imkanına da sahip olacak.

Çoğu kişinin standartları düşük "home office"lerle mücadele ettiğini belirten acentenin pazarlama müdürü Pete Brudenell, sözlerine şöyle devam etti:

Birkaç ay uzaktan çalıştıktan sonra manzarayı değiştirme şansı sunmak istedik.

Bununla birlikte, ofisini villaya taşımak isteyenler isteyenler, neden kendisinin seçilmesi gerektiğini başvuru formunda açıklamak zorunda.

Başvurmak isteyenler için form burada.

 

Independent Türkçe, Greek City Times

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU