Sezon finalindeki sürpriz spin-off mesajı, The Mandalorian hayranlarını şoke etti

*Spoiler uyarısı* İkinci sezonun final bölümü seyircileri en az iki konuda son derece sarsıcı şekilde muallakta bırakarak sona erdi

The Mandalorian'ın sezon finali, yaklaşan bir spin-off (orijinal yapımdaki bir konuya ya da karaktere odaklanan yan ürün -ç.n.) dizi hakkındaki söylentileri doğrular gibi oldu ve hayranları hem heyecanlandırdı, hem de şaşkınlık içinde bıraktı.

*Yazının devamında The Mandalorian'ın sezon finali hakkında spoiler'lar bulunuyor*

Sezon finalinin kapanış sahnelerinde Boba Fett'in (Temuera Morrison) önce Jabba the Hutt, onun ardından da sağ kolu Bib Fortuna tarafından yönetilen suç örgütünü devraldığı görülüyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Fett yeni mekanına yerleşirken "Boba Fett'in Kitabı (The Book of Boba Fett) - Aralık 2021'de geliyor" ifadelerinin yer aldığı bir başlık belirdi.

Olası spin-off hayranlar arasında şoka ve kafa karışıklığına neden oldu.

Bir izleyici “The Book Of Boba Fett!!! Bu bir spin-off mu yoksa 3. Sezon mu?!?!" diye yazdı.

Bir başkası “THE BOOK OF BOBA FETT??? Boba fett spin-off'u mu???? aralık 2021 bir kez daha yıldız savaşları ayı olacak" diye ekledi.

Üçüncü bir izleyici, merak uyandıran sahnenin rakip dijital yayın platformu Netflix'e kıyasla Disney+'a olan sevgisini pekiştirdiğini söyledi:

Gelecek Noel'de The Book Of #BobaFett adıyla bir #TheMandalorian spin-off'u gelecekse yemin ederim #DisneyPlus'tan asla ayrılmam ve Netflix'ten resmen sonsuza dek ayrılırım.

m2.png

Ming Na Wen ve Temuera Morrison, The Mandalorian'ın 2. sezonunun kapanış anlarında (Disney)​​


Merak uyandırıcı bir şekilde, bir Boba Fett spin-off'una dair söylentiler iki aydır dolaşıyordu. Deadline Hollywood gizli bir Boba Fett spin-off'unun muhtemelen yapım aşamasında olduğunu ve The Mandalorian'ın üçüncü sezonundan önce çekimlerin başlayabileceğini Kasım'da bildirmişti.

Ne var ki geçen haftaki Disney Yatırımcılar Günü sunumunda bir Boba Fett spin-off'u duyurulmayınca hayranlar haberin sahte olduğunu zannetmişti. The Mandalorian'ın finalinin sonundaki kısa sahne şimdi sanki bu varsayımla çelişiyormuş gibi görünüyor.

Sunumda Disney, aralarında The Mandalorian'ın Rangers of the New Republic ve Ahsoka adlı iki spin-off'u da bulunan birden fazla Yıldız Savaşları projesi olduğunu duyurmuştu. Ahsoka, The Mandalorian'a ikinci sezon katılan ve Rosario Dawson'un canlandırdığı bir Jedi'ı konu edinecek.

The Mandalorian'ın ünlü bir Yıldız Savaşları karakterini içeren ve muallakta bırakılan ikinci konuyu temel alacak üçüncü sezonunun Aralık 2021'de yayımlanması planlanıyor.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU