The Walking Dead oyuncularının bir araya geldiği video Carol ve Daryl'ın yollarının ayrılacağına işaret ediyor

The Walking Dead hayranlarını dizinin yeni bölümlerinde enteresan maceralar bekliyor

Dizi sona erdiğinde ikiliye odaklanan bir spin-off çekileceği açıklanmıştı (AMC)

Sıkı dostlar Daryl (Norman Reedus) ve Carol (Melissa McBride), The Walking Dead'in 6 bölümlük genişletilmiş 10. sezonun "Diverged" başlıklı bölümünün sanal yuvarlak masa okumasında bir yol ayrımı yaşıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Walking Dead'in Yılbaşı Özel serisi, Talking Dead'in özel bir sürümü olarak AMC+'da yayına girdi. Comicbook.com'un haberine göre seride yayınlanan son yuvarlak masa okumasında Daryl ve Carol'ı yol ayrımına getiren sahnenin direktiflerini Kral Ezekiel'i canlandıran Khary Payton okuyor:

PAYTON: Açık alan. Alexandria. Gündüz. Daryl çamur, motor yağı ve zombi kanıyla kaplıdır.

CAROL: Sana ne oldu böyle?

DARYL: Ben de aynı şeyi şimdi sana soracaktım.

PAYTON: Carol alçıpan ve sıvayla kaplıdır. Üstü başı ter içindedir. İkisi de feleğin çemberinden geçmiş gibi görünmektedirler.

DARLY: Şey-

CAROL: Özür dilemene gerek yok. Ben iyiyim. Gerçekten.

DARYL: Sana bol şans dileyecektim.

PAYTON: Başka bir şey söylemeden ikisi de kendi yollarına gider.

 

 

Carol'ın, oğlu Henry'nin (Matt Lintz) katlinin intikamını almayı kafasına koymuş şekilde Fısıldayanların lideri Alpha'ya karşı kan davasında giderek kayıtsızlaşan davranışlarıyla birlikte ikilinin arasındaki ilişki gerginleşmişti. Konuşmaya henüz tekrar başlamış Daryl ve Carol'ın ilişkisi, Carol'ın yanlışlıkla bir patlamaya neden olup Connie (Lauren Ridloff) ve Magna'nın (Naida Hilker) zombilerle dolu bir mağarada kısılı kalmasına sebebiyet vermesiyle dibe vurmuştu.

Ekim'de yayın giren "A Certain Doom'da" Connie, Daryl ve Carol'ın bilgisi dışında canlı olarak geri dönmüş, Carol Alpha'nın zombi sürüsünün oluşturduğu tehdidi ortadan kaldırmak için kendini neredeyse feda etmişti. Bölümün sonunda Daryl ve Carol sarılarak bir araya gelmiş, New Mexico'ya gitme ihtimalini konuşuyordu. Carol, Daryl'a şunları söylemişti:

Belki bir gün. Daha burada yapacaklarımız var.

 

Independent Türkçe, Comicbook.com

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU