Chris Pine, Star Trek evrenine Quentin Tarantino'yla geri dönmek istiyor

Chris Pine, Star Trek'e dair mevcut gelişmeleri bilmese de Quentin Tarantino'yla birlikte evrende yer almak istediğini söylüyor

Ünlü yönetmen Tarantino ideal Star Trek'in uzayda geçen bir Pulp Fiction olduğunu söylemişti (Paramount)

Ünlü Hollywood yıldızı Chris Pine, Quentin Tarantino'nun yönetmen koltuğunda oturacağı Stark Trek'te Kaptan Kirk olmayı umuyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yapımın 1960'lardaki dizi versiyonunda William Shatner'ın canlandırdığı karakteri Chris Pine J.J.Abrams'ın 2009'da yayımlanan yeniden yapımında canlandırmıştı. Pine rolü daha sonra Star Trek: Bilinmeze Doğru (Star Trek Into Drakness) ve Star Trek Sonsuzluk (Star Trek Beyond) filmlerinde tekrarlamıştı. 

Screen Rant'in haberine göre Pine verdiği yeni röportajında, Ucuz Roman (Pulp Fiction), Zincirsiz (Django Unchained) ve Kill Bill gibi unutulmaz filmlerin yönetmeni Tarantino'yla evrene yeniden girebileceğinin sinyalini verdi:

Bilirsiniz, senaryoyu okumadım. Gerçekten Stark Trek'e dair keşke bir şey bilseydim. Kelimenin tam anlamıyla en son öğrenen kişilerden biriyim. Yani Noah Hawley'nin senaryosunu okumadım ve gelişme aşamasının neresinde bilmiyorum, Star Trek diyarında ne olduğuna dair hiçbir fikrim yok. Fakat karakteri, evreni, oradaki arkadaşlarımı çok seviyorum ve bilirsiniz Quentin'in bunu üstlenmesi son derece ilginç ve eğlenceli olurdu. Her ne olursa olsun, geri dönsem de dönmesem de bu harika bir evren ve bir geleceği hak ediyor. Umarım durum böyledir.

Tarantino daha önce mevcut üçlemeyi muhtemelen devam ettirmeyeceğini söylese de Pine'ın açıklaması buna açık kapı bırakıyor gibi görünüyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU