Görevimiz Tehlike ekibine öfkelenen Tom Cruise'un ses kaydı ortaya çıktı

Zorlu sahnelerle haber olan Görevimiz Tehlike 7 seti bu sefer koronovirüs önlemlerine uyulmamasının yarattığı gerginlikle gündeme geldi

Cruise daha önce motosikletle uçurumdan atladığı ve hareket halindeki trenin üstündeki görüntüleriyle gündeme gelmişti (AFP)

Uzun bir koronavirüs arasından sonra yeniden sete dönen Görevimiz Tehlike 7 ekibi ve film serisinin yıldızı Tom Cruise farklı biçimlerde gündem olmaya devam ediyor ancak bu sefer filmin zorlu sahnelerinden biri nedeniyle değil.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

We Got This Covered'ın haberine göre Kovid-19 önlemlerine uymayan ekip üyelerine kızan Tom Cruise’un alınan ses kaydında sinirlendiği kişileri kovmakla tehdit ettiği duyuluyor.

Bahsi geçen ses kaydında Tom Cruise, "Eğer bunu yaptığınızı bir daha görürsem, s**tir olup gidersiniz" diyor.

The Sun'ın ortaya çıkardığı ses kaydında Cruise’un ayrıca şu ifadeleri kullandığı duyuluyor:

Altın standart biziz. Bizim sayemizde Hollywood’a dönerek filmler çekiyorlar. Çünkü bize ve yaptığımız şeye inanıyorlar. Geceleri lanet olası her stüdyoyla, sigorta şirketleriyle, yapımcılarla telefondayım ve bize bakıyorlar, filmlerini yapmak için bizden faydalanıyorlar. Binlerce iş yaratıyoruz sizi gidi adi herifler. Bunu bir daha görmek istemiyorum. Asla!

Endüstrimiz kapandığı için lanet evlerini kaybeden kişilere bunu anlatabilirsiniz. Masalarına yemek koyamayacak ya da üniversite harçlarını ödeyemeyecekler. Her gece bu lanet endüstrinin geleceğini düşünerek yatıyorum. Bu yüzden üzgünüm, özürlerinizi kabul etmiyorum. Size söylemiştim ve şimdi bunu istiyorum, eğer buna uymazsanız gidersiniz. Bu lanet filmi yarıda kesmeyeceğiz! Anlaşıldı mı?

Eğer bunu yaptığınızı bir daha görürsem s**tir olup gidersiniz. Anlatabiliyor muyum? Ne istediğimi anladınız mı? Sorumluluğumun farkında mısınız?

Merakla beklenen aksiyon filminin seti daha önce zorlu sahnelerin çekimleriyle gündeme gelmişti. 

 

Independent Türkçe, The Sun, We Got This Covered

DAHA FAZLA HABER OKU