Cardi B'nin eşi Offset'ten Snoop Dogg'a yanıt: Erkekler kadınların işine burnunu sokmamalı

Cardi B'nin "WAP" şarkısı hem sözlerinin hem de klibinin müstehcen içeriği nedeniyle özellikle Cumhuriyetçilerin eleştiri oklarını üzerine çekmişti

Cardi B, kendisine yöneltilen eleştirilere "Çok seksi biriyim, seksi seviyorum" diye yanıt vermişti (Fotoğraflar: AFP)

ABD'li ünlü rapçi Cardi B'nin eşi Offset, Snoop Dogg'un kısa süre önce "WAP” şarkısına yaptığı eleştirilere cevap verdi ve erkeklerin kadınların işine burnunu sokmaması gerektiğini belirtti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

ABD'li bir diğer ünlü rapçi Snoop Dogg son röportajında tartışma yaratan şarkıya dair düşüncelerini şu ifadelerle açıklamıştı:

Yavaşlayın. Hadi biraz hayal gücü, biraz mahremiyet, biraz samimiyet. senin mücevherin ve ona bağlı kalmalısın.

Bu bir kişinin öğrenene kadar bilmeyeceği bir şey olmalı.Ama yaşlı bir adam olarak kendilerini ifade etmelerini ve işlerini yapmalarını seviyorum.

Sadece genç kızların tuttukları bir mücevher olduğunu bile bilmeden kendilerini böyle ifade edebileceklerini hissetmelerini istemiyorum.

NME'nin haberine göre Snoop Dogg'un bu yorumlarına cevap veren Offset, erkeklerin "kadınların işine karışmasından” nefret ettiğini söyledi. 

Bu eğlence, ne dediğimi anlıyor musun? Bu bir numaralı şarkı. İsteyen istediğini söyleyebilir. Rapçiler olarak aynı b**tan bahsederiz. Bu kadınları çok fazla güçlendiriyor onu aşağı çekmeyin. Bizi yakalıyorlar, geçiyorlar, rekorlar kırıyorlar. 

Snoop Dogg'a diss atmadığını (rapçilerin birbirlerini yermek için söyledikleri parçalar, ed.n.) belirten Offset, "tüm erkeklerin kadınların işinden uzak durmasını" söyledi. 

Kadınlarımızı yüceltmeliyiz ve onlara neyi yapıp neyi yapamayacaklarını söylemeyin. Kadınlara ne kadar zamandır bir şey yapamayacakları veya bunu yapmamaları gerektiğinin söylendiğini biliyor musunuz?

 

Independent Türkçe, NME

DAHA FAZLA HABER OKU