Sia: Patolojik yalancı Shia LaBeouf beni evlilik dışı ilişkiye ayarttı

FKA twigs bu hafta LaBeouf'u taciz ve cinsel saldırıyla suçladı

Şarkıcı FKA twigs, Shia LaBeouf'a cinsel saldırı ve taciz suçlamalarıyla dava açtı (Fotoğraflar: AP)

Sia, Shia LaBeouf'u "patolojik yalancı" diye nitelendirirken LaBeouf'un kendisini onunla çıkmak için "ayarttığını" iddia etti ve kısa süre önce LaBeouf'un "devamlı taciz" ettiğini belirterek onu suçlayan FKA twigs için övgüler paylaştı.

Avustralyalı şarkıcı paylaştığı tweet'te şöyle yazdı:

Patolojik bir yalancı olan Shia beni de duygusal olarak incitti; beni, bekar olduğunu öne sürerek evlilik dışı ilişkiye ayarttı. Shia'nın çok hasta olduğuna inanıyorum ve ona VE kurbanlarına acıyorum. Aklınızda olsun, kendinizi seviyorsanız güvende kalın, uzak durun.

İkinci gönderide Sia, FKA twigs'in hesabını paylaştı ve şunları ekledi:

Ayrıca seni seviyorum @FKAtwigs. Bu çok cesurca ve seninle gurur duyuyorum.

The Independent, yorum almak için LaBeouf'un temsilcileriyle iletişime geçti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

LeBeouf, 2015'te Sia'nın "Elastic Heart" klibinde yer almıştı. Söylentilere göre LaBeouf o dönem, daha sonra 2016'da evleneceği oyuncu Mia Goth'la çıkıyordu. Çift, 2018'de boşandı.

Asıl adı Tahliah Debrett Barnett olan şarkıcı FKA twigs, LaBeouf'a dava açtı ve oyuncuyu cinsel saldırı, saldırı ve kasıtlı olarak duygusal sıkıntı çektirmek de dahil olmak üzere "devamlı taciz"le suçladı.

Bunu ilk olarak (11 Aralık) Cuma, The New York Times haberleştirdi. Dava dosyası, LaBeouf'un “Barnett'e kasten cinsel yolla geçen bir hastalık bulaştırdığını” da belirtiyor.

Perşembe (10 Aralık) gönderdiği e-postada LaBeouf, Barnett'in gündeme getirdiği konulara yanıt verdi.

LaBeouf, The New York Times'a "Kimseye davranışımın onlara nasıl hissettirdiğini söyleyebilecek durumda değilim" diye yazdı.

Alkolikliğimi veya saldırganlığımı hiçbir şekilde bahane olarak göstermiyorum, sadece bu davranışın nedenini bulmaya çalışıyorum. Yıllardır kendime ve çevremdeki herkese kaba davranıyorum. Bana en yakın kişileri incittiğim bir geçmişim var. Bu geçmişten utanıyorum ve incittiklerim için üzgünüm. Gerçekten söyleyebileceğim başka bir şey yok.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU