House of the Dragon'a katılan Matt Smith: Ejderhaları uçurmayı dört gözle bekliyorum

Doctor Who'nun eski yıldızının Game of Thrones'un öncesini konu alacak House of the Dragon dizisinde yer alacağı açıklanmıştı

Matt Smith, 2010 ve 2013 arasında meşhur Zaman Lordu'nu canlandırmıştı (BBC Studios)

Doctor Who dizisinde 11. Doktor’u canlandıran ve bu rolüyle ciddi bir izleyici kitlesine ulaşan Matt Smith, yer alacağı House of the Dragon dizisinde ejderhaları uçurmayı dört gözle beklediğini belirtti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

House of the Dragon, her ne kadar son sezonu büyük bir hayal kırıklığı yaratsa da televizyon tarihinin en başarılı yapımları arasında gösterilen Game of Thrones’da geçen maceraların öncesini konu alacak. 

Game of Thrones’dakine benzer biçimde House of the Dragon’ın da senaryosu George R. R. Martin’in kitaplarına dayanacak. Temel olarak Buz ve Ateşin Şarkısı (Song of Ice and Fire) serisinin Ateş ve Kan (Fire and Blood) kitabına dayanacak dizi Targaryen Hanedanı’nın geçmişini ele alacak. 

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alacağı kısa süre önce açıklanan Smith, katıldığı GalaxyCon etkinliğinin soru cevap kısmında canlandıracağı Daemon Targaryen karakterinin ejderhaları süreceğinin görüleceğini ima etti.

 

 

Screen Rant'in haberine göre Smith şu ifadeleri kullandı:

Çok fazla şey söylemeden… Birkaç ejderhaya binmeyi dört gözle bekliyorum… eğer ulaşırsam. Yani, bilmiyorum. Kim bilir?

Matt Smith’in yanı sıra Başlat Ready Player One’la (Ready Player One) adını duyuran Olivia Cooke ve en son Truth Seekers’ta izleyicilerin karşısına çıkan Emma D'Arcy'nin oyuncu kadrosuna girdiği kesinleşmişti.

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU