Charlize Theron kendisini Kylie Jenner'la karşılaştırdı

Theron kısa süre önce Zor Ölüm'ün lezbiyen uyarlamasında yer alabileceğini ima etmişti

Theron daha önce ilişki hayatına yönelik açıklamalarla gündeme gelmişti (AFP)

Ünlü Hollywood yıldızı Charlize Theron, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda kendisiyle Kylie Jenner’ı karşılaştırdı. Paylaşımda kötü biçimde ruj sürdüğü görülen Theron’ın fotoğrafının yanında muntazam biçimde yapılmış makyajıyla Kylie Jenner’ın görüntüsü yer alıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Jenner’ın düzgün makyajına karşılık 45 yaşındaki Theron’ın makyajı küçük kızlarından biri tarafından yapılmış olabilir. 

Her ne kadar makyajı lekeli olsa da Theron, Jenner’ın yüz ifadesini epey iyi taklit etmiş görünüyor. 

Page Six'in haberine göre Oscar ödüllü oyuncu fotoğrafı, "Kim, kim?" ifadesiyle paylaştı. Jenner paylaşıma bir dizi gülücük ve dudak emojisiyle karşılık verdi. 

Theron’ın evlat edindiği Jackson ve August isimlerinde iki kızı bulunuyor. Ünlü oyuncu daha önce de çocuklarının makyajına yardım ettiğine dair paylaşımlar yapmıştı. 

 

 

Theron, kısa süre önce aksiyonun merkezinde lezbiyen bir çiftin yer alacağı Zor Ölüm (Die Hard) serisinin yeniden çekilecek bir versiyonunda oynamaya hevesli olduğunu doğrulamıştı. Ünlü oyuncu, bir hayranının odağında lezbiyen bir çiftin olacağı ve Theron’ın başrolünde yer alacağı bir Zor Ölüm filminin çekilme ihtimaline dair paylaşımına cevap vererek basitçe, "Nereyi imzalayacağım" ifadelerini kullanmıştı.

 

Independent Türkçe, Page Six

DAHA FAZLA HABER OKU