Örümcek-Adam 3: "Projeye Kirsten Dunst ve Tobey Maguire gibi önceki filmlerde yer alan isimler dahil olacak"

Örümcek-Adam 3 için yapılan sürpriz hamleler filme dair beklentileri epey yükseltti

Filmde Benedict Cumberbatch de Doktor Strange olarak yer alacak (Columbia Pictures/Sony Pictures)

Örümcek-Adam 3’ün hayranlarının bir dolu tanıdık yüzle karşılayacağı anlaşılıyor.

Örümcek-Adam: Eve Dönüş (Spider-Man: Homecoming) ve Örümcek-Adam: Evden Uzakta (Spider-Man: Far From Home) filmlerinde yer alan oyuncuların çoğunluğunun yeni filmde de olacağı zaten biliniyordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Jamie Foxx, Electro rolünü tekrarlayacak ve Benedict Cumberbatch de Doktor Strange karakteriyle filme dahil olacaktı. 

Bunların yanı sıra bugün Alfred Molina’nın da Doktor Octopus karakteriyle geri döneceği doğrulandı ve Emma Stone’un da Gwen Stacy rolüyle beyaz perdeye döneceği tahmin ediliyor. 

We Got This Covered'ın haberine göre Tobey Maguire ve Andrew Garfield gibi eski filmlerde yer alan isimlerin de görüşmelere dahil olduğunun iddia edilmesi bir anda filme dair beklentileri yükseltti.  

Bu isimlerin yanı sıra Kirsten Dunst’ın da projede yer almak için görüşmelere dahil olduğu aktarıldı. Her ne kadar resmi herhangi bir açıklama yapılmasa da Dunst’ın Marry Jane Watson rolünü yeniden canlandıracağı tahmin ediliyor. 

Marvel’ın Endgame’in ardından koronavirüs pandemisi nedeniyle birçok projesini ertelemek zorunda kalması hayranların yeni haberlerle ve iddialarla iştahının kabarmasına neden oluyor. 

Dunst, Sam Raimi’nin yönetmen koltuğunda oturduğu üçlemeyle hayli beğeni toplamıştı. Dolayısıyla isminin yeni Örümcek-Adam filmiyle de anılması pek çok kişiyi şimdiden heyecanlandırmış görünüyor. 

 

Independent Türkçe, We Got This Covered

DAHA FAZLA HABER OKU