Russo Kardeşler, Extraction'ın devam filmlerini farklı bakış açılarından anlatacak

Extraction'ın kendine has bir sinematik evreni olacağı açıklanmıştı

Extraction'ın başrolünde bulunan Chris Hemsworth kısa süre önce spor yaparken çektiği fotoğrafla pek çok kişiyi şaşkına uğratmıştı (Netflix)

Koronavirüs pandemisine yönelik önlemlerin arttığı Nisan'da Netflix’te yayımlanan Extraction, belki de pek çok kişinin evinde kalmasının da etkisiyle dijital yayın platformunun en çok izlenen yapımları arasına girmişti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Şaşırtıcı olmayan biçimde evrende geçecek ikinci bir filmin yapımına başlandığı duyurulmuştu. Extraction 2’nin çekimlerinin gelecek yıl başlaması planlanıyor.

We Got This Covered'ın haberine göre filmin yapımcılığını üstlenen Anthony ve Joe Russo kardeşler kısa süre önce verdikleri röportajda devam filminin beklenenden daha farklı olacağını ve farklı anlatı teknikleri benimseyeceğini belirtti.

Bu hikayeleri anlatmanın ve bunları birbiriyle karıştırmanın daha ilginç yollarını bulmaya çalışıyoruz. Anlatı açısından yeni yollar açmanın büyük hayranıyız. Aynı anda hem geriye hem de ileriye gidebilir miyiz? Geçmişte olan şeyler filmin bugününü etkileyebilir mi? Bu hikayeleri anlatmanın yeni yolları neler? Ve farklı bakış açıları görebilir miyiz? Her yan karakter kendi hikayesenin baş kahramanı, peki onların bakış açısını görebilir miyiz? Dünyayı nasıl algılıyorlar?

Bence Extraction evrenini çekici yapan unsur küresel hikayeler anlatan bir yapım olması ve bu filmlerdeki bakış açısını çeşitlendirmek istiyoruz.

 

 

Russo Kardeşler, Extraction’ın kendine has bir sinematik evreninin olacağını açıklamıştı. 

 

Independent Türkçe, We Got This Covered

DAHA FAZLA HABER OKU