Billie Eilish en sevdiği 2020 şarkılarını açıkladı

Genç şarkıcı, "'At The Door' şarkısına bayılıyorum, melodisini, sözlerini, ona dair her şeyi seviyorum" diye belirtti

Eilish kısa süre önce 16 yeni şarkı üzerine çalıştığını açıklamıştı (AP)

ABD’li genç sanatçı Billie Eilish, bu yıl en çok beğendiği şarkıları açıkladı ve The Strokes’un "The New Abnormal" isimli  son albümünün onun için öne çıktığını söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Eilish katıldığı bir programda bu yıl en çok sevdiği 9 şarkıyı hayranlarıyla paylaştı. Eilish’in paylaştığı şarkılar arasında The Strokes’tan "At The Door", James Blake’den "Are You Even Real?", Phoebe Bridgers’dan "Savior Complez", Jorja Smith’ten "By Any Means" ve Dominic Fike’dan "Chicken Tenders" yer alıyor. 

Ünlü şarkıcı ayrıca Drake’in "Time Flies" şarkısını, Cyn’in "Drinks" şarkısını, Tekno’nun "Kata" şarkısını ve Bruno Major’ın "To Let A Good Thing Die" parçasını beğendiğini belirtti. 

NME'nin haberine göre "At The Door" parçasına dair konuşan Eilish, tüm albümü ilk seçeneği olarak söylemek istediğini de ekledi. 

Yıllardır en sevdiğim albüm oldu. The Strokes’da tam olarak çıkaramadığım bir şeyler var. 'At The Door'a bayılıyorum, melodisini, sözlerini, ona dair her şeyi çok seviyorum. The Strokes duygusal olarak etkiliyor.

 

 

Billie Eilish kısa süre önce "Bad Guy" şarkısının YouTube’da 1 milyar izlenmesini kutlamak amacıyla sosyal medya platformuyla işbirliği yaparak şarkının bütün cover’larını bir araya getirmiş ve "sonsuz" bir video oluşturmuştu. 

 

Independent Türkçe, NME

DAHA FAZLA HABER OKU