Matthew McConaughey, Hollywood'daki "bağnaz solcuları" eleştirdi: Diğer yüzde 50'ye tepeden bakıyorlar

Ünlü oyuncu Hollywood'daki bazı isimlerin ABD seçim sonuçlarına dair ikiyüzlüce davrandığını söyledi

ABD seçimleri sırasında bir dizi ünlü isim Donald Trump kazanırsa ülkeyi terk edeceğini söylemişti (AP)

Yıldızlararası (Interstellar), True Detective gibi yapımlarla bilinen ünlü Hollywood yıldızı Matthew McConaughey, muhafazakarları "küçümseyen" ve onlara "büyüklük taslayan" Hollywood elitlerini eleştirdi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

McConaughey katıldığı podcast programında, siyaset söz konusu olduğunda eğlence endüstrisinin "sıradan çalışan insanlara yönelik kınama ve eleştirisini" fark edip etmediği sorusuyla karşılaştı.

Programın sunucusu, "'Ah aptallar, Brexit’e oy veriyorlar, Trump’a oy veriyorlar' gibi bir tür düşüncesizlik mevcut. Bunu sevmiyorum ve bunu duymaktan hoşlanmıyorum" ifadelerini kullandı.

Page Six'in haberine göre McConaughey de, "Bağnaz solda, diğer yüzde 50’yi kesinlikle küçümseyen, büyüklük taslayan ve kibirli birçok kişi var" diye katıldı. 

Ünlü aktör ayrıca Hollywood’daki bazı isimlerin 2016 seçimlerinin sonucu kabullenmekte zorlandığını fakat şimdi rollerin değiştiğini belirtti. 

McConaughey şu ifadeleri ekledi:

Eminim 4 yıl önce Trump seçildiğinde sektörümüzde görmüşsünüzdür, inkar içindeydiler, bu gerçekti. Bazıları mutlak inkar içindeydi.

Oyuncu bu açıdan bu isimlerin Trump seçmenlerinin seçim sonuçlarını çabucak kabul etmelerini beklemesinin ikiyüzlüce olduğunu söyledi. 

Şimdi Biden bizim adamımız gibi görünüyor. Artık inkar etme hakkına sahipsiniz çünkü onların tarafında yalan haberler var. Ve sahte haberlerle beslendiklerini anlıyorum. Kimse neye inanacağını bilmiyor değil mi? Bu yüzden son savunma kalelerini indiriyorlar.

McConaughey ayrıca siyasi tartışmaların ortada buluşmaya cesaret edebilecek biçimde şekillenmesi gerektiğini belirtti. 

 

Independent Türkçe, Page Six

DAHA FAZLA HABER OKU