Karayip Korsanları çekimlerinde Johnny Depp, Keira Knightley'i öpmekten rahatsız olmuş

Depp'in The Sun gazetesine açtığı davayı kaybetmesinin oyuncunun kariyerini ciddi biçimde etkileyeceği düşünülüyor

Depp kısa süre önce Polonya'daki Cameraimage festivalinde aldığı ödülle parmaklıklar ardında poz vermişti (Walt Disney)

Karayip Korsanları setinde Kaptan Jack Sparrow’u canlandıran Johnny Depp, Keira Knightley’nin canlandırdığı Elizabeth Swann karakterini  öperken utanmış. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Johnny Depp kısa süre önce The Sun gazetesine kendisini "eşini döven biri" diye niteleyen haberden ötürü iftira davası açmış ve Londra’da görülen davayı kaybetmişti. Davada hem Depp’in eski eşi Amber Heard’ün hem de Depp’in ifadeleri dinlenmişti. 

Pek çok kişi kaybettiği davanın ardından Depp’in kariyerinin ciddi biçimde etkileneceğini düşünse de uzun vadede bunu toparlayabileceğini düşünenler de mevcut. 

Somag News’un haberine göre daha önce verdiği bir röportajda Depp, Knightley’le öpüştüğü sahneyi şu ifadeleri kullanarak anlattı:

Romantik olarak çıkmadığınız birini öpmek tuhaf. Genel olarak öpücükler her zaman tuhaftır özellikle de Keira ve ben böyle bir durumda hiç birlikte olmadığımız için. Birnirimizi birkaç yıldır tanıyorduk ve aniden 'Buna hazır mısın?' demek zorunda kaldık.

Keira Knightley’nin karakteri Elizabeth, Orlando Bloom’un canlandırdığı Will Turner’la da öpüşmüştü. Her ikisini de kıyaslayan Knightley, Depp’in bu konuda Bloom’dan daha iyi olduğunu söylemişti. 

 

Independent Türkçe, Somag News

DAHA FAZLA HABER OKU