Yüzüklerin Efendisi'nin yıldızı filmin hiçbir versiyonunda yer almayan sahnesini anlattı

Vigo Mortensen, Liv Tyler'la filmin hiçbir versiyonunda yer almayan bir sahne çektiklerini söyledi

Filmde Arwen ve Aragorn karakterleri destansı bir aşk yaşıyor (New Line Cinema)

Yüzüklerin Efendisi film serisinin yıldızı Viggo Mortensen, Liv Tyler’la çektikleri ve filmin genişletilmiş baskıları da dahil hiçbir versiyonunda yer almayan sahneden bahsetti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Peter Jackson’ın yönetmenliğini yaptığı filmlerde Mortensen’in canlandırdığı Aragorn karakteriyle, Tyler’ın canlandırdığı Arwen arasında destansı bir aşk vardı. Her ikisi de Frodo’nun Güç Yüzüğü’nü yok etmek üzere çıktığı yolculukta ona yardım etmişti. 

Elf soyundan gelen Arwen, ölümsüz olmayı reddederek Aragorn’la birlikte yaşamayı tercih etmişti. 

Screen Rant'in haberine göre verdiği yeni röportajda Mortensen, daha önce hayranların izlemediği sahneden bahsetti. Oyuncu karakterinin yer aldığı birçok uzun savaş sahnesinin aksine Aragorn’un hikayesinin romantik kısımlarını keşfetmekten daha çok hoşlanacağını söyledi. 

Mortensen bahsi geçen sahneyi şu ifadelerle anımsadı:

Bir tür hafıza geri dönüşü olarak çektiğimiz bir sahne vardı. Flört günlerindendi ve ara vermeden hemen önce çekmiştik bu yüzden traşlı ve güzeldim. Beni mümkün olduğunda genç göstermeye çalışmışlardı. Saçlarım daha farklıydı ve elf gibi giyinmiştim.

Karakterlerin çiçekli çayırda yürüdükleri kitaptan bir sahneydi. Çok güzel bir sekanstı ama belli ki film için gerekli değildi. Hiç izlemedim ama sahneyi çekmek hoşuma gitmişti. Aslında izlemesi güzel olurdu, sahne genişletilmiş baskılarda da yer almıyor.

Yüzüğün yok edilmesinin ardından Aragorn ve Arwen’in Gondor’da bir araya geldiği görülmüştü ancak aşklarının nasıl serpildiğine izleyiciler uzunca tanıklık edememişti. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU